Trabzonspor Karabükspor maçı LİG TV canlı

Spor Süper Lig'in 17. haftasında lider Trabzonspor Karabükspor ile evinde karşılacak. Trabzonspor Karabükspor maçı izle. Trabzonspor Karabükspor maçı saat kaçta başlayacak? Trabzonspor Karabükspor maçı hangi kanalda izlenecek? Trabzonspor Karabükspor maçı muhtemel kadroları. İşte Trabzonspor Karabükspor maçı...

Trabzonspor Karabükspor maçı LİG TV canlı
Spor Toto Süper Lig'in 17. hafta açılış maçında Trabzonspor Karabükspor'u evinde ağırlıyor.

Spor Toto Süper Lig'de 17. haftanın açılış maçında lider Trabzonspor evinde, Kardemir Karabükspor'u konuk ediyor. Hüseyin Avni Aker Stadı'nda oynanacak ve saat 20:00'da başlayacak mücadelede Fırat Aydınus düdük çalacak. Lig TV'den naklen yayınlanacak bu maçı beyazgazete.com adresinde canlı anlatım farkıyla izleyebilirsiniz.

Ligin ilk yarısını lider bitirmeyi garantileyen Trabzonspor, bu maçı da kazanarak rakipleriyle arasındaki puan farkını korumak istiyor. İlk yarının dikkat çeken takımlarından olan Karabükspor ise zorlu deplasmandan puan ya da puanlar alarak ilk yarıyı mutlu kapatmanın peşinde.

Bordo-mavililerde kart cezalısı Serkan ve Colman, sakatlığı süren Glowacki ile izinsiz ülkesine giden Jaja bu maçta forma giyemeyecek. Karabükspor'da ise sakatlıkları bulunan Fatih, Cernat, Tozo, Şenol ve Angelov'un yanı sıra kart cezalısı Hakan Söyler de sahada olamayacak.

MUHTEMEL 11'LER

TRABZONSPOR
Onur
Mustafa
Giray
Egemen
Cale
Burak
Selçuk
Ceyhun
Engin
Alanzinho
Umut

KARABÜKSPOR

Tomiç
Kerim
Deumi
Bülent Bal
Seriç
Yasin
Hakan Özmert
Birol
Ferdi
İlhan
Emenike

STAT: Hüseyin Avni Aker
SAAT: 20:00
HAKEM: Fırat Aydınus
YAYIN: Lig TV

Trabzonspor, Karabük engelini de aşmak istiyor


Geçen hafta İstanbul Büyükşehir Belediyespor'u deplasmanda 3-1 mağlup ederek sezonun ilk yarısını zirvede bitirmeyi garantileyen Trabzonspor, bugün Avni Aker'de oynayacağı Kardemir Karabükspor maçını kazanarak ilk yarıyı galibiyetle kapatmak istiyor.

Trabzonspor ile Kardemir Karabükspor ligde 11 yıl aradan sonra karşılaşırken Bordo-Mavili takımda eksik oyuncuların çokluğu dikkat çekiyor. Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş'in, kentten izinsiz olarak ayrılan ve ülkesine giden Jaja'nın yerine Alanzinho'ya 11'de görev vermesi bekleniyor. Bordo-Mavili takımda kart cezalısı olan Colman'ın yokluğunda orta sahada Ceyhun'un, Serkan Balcı'nın yerine de savunmanın sağında Mustafa Yumlu'nun görev yapacağı öğrenildi. Şenol Güneş ise Trabzonspor'un ilk yarıyı lider bitirmeyi garantilemesi nedeniyle oyuncularının rehavete girmesinden çekiniyor. Tecrübeli teknik adam, şampiyonluk yarışının uzun soluklu bir maraton olduğunu belirterek, "Peşinen bir şey söylemek olmaz. Her takımın iddiası var. Bizim öncelikli hedefimiz, Karabükspor maçını alarak ilk yarıyı galibiyetle kapatmak." dedi.

Umut Bulut, 'dalya' peşinde

Süper Lig tarihinde şu ana kadar toplam 98 golü bulunan Bordo-Mavili yıldız futbolcu Umut Bulut, Kardemir Karabükspor maçında 2 gol daha atıp yüzler kulübüne girmeyi amaçlıyor.

Öte yandan teknik heyetten izin almadan ülkesine giden Trabzonspor'un Brezilyalı oyuncusu Jaja, menajeri aracılığıyla haber gönderdi. Jaja, Bordo-Mavili kulüple herhangi bir sorunu bulunmadığını ve en kısa sürede Türkiye'de olacağını iletti.