Kurtlar Vadisi Pusu 104. bölümü izle- video izle

Ekranların fenomen dizisi Kurtlar Vadisi Pusu 104. bölümüyle 16 Aralık Perşembe akşamı ATV ekranlarında olacak. Kurtlar Vadisi Pusu 104. bölümü izle. Kurtlar Vadisi Pusu 104. bölümü video izle. Kurtlar Vadisi Pusu 104. bölümü fragmanı izle. Kurtlar Vadisi Pusu 104. bölümü buradan izle. İşte Kurtlar Vadisi Pusu 104. bölümü...

Kurtlar Vadisi Pusu 104. bölümü izle- video izle
Ekranların fenomen dizisi Kurtlar Vadisi Pusu 104. bölümüyle 16 Aralık Perşembe akşamı ATV ekranlarında olacak. İşte Kurtlar Vadisi Pusu 104. bölüm fragmanı ve özeti...
Polat Alemdar, kendisini yalnız ve silahsız alan istihbaratçılardan kurtulmayı nasıl başaracak? Zaza Dayı ve Cevher'i alan Ünsal, Zaza'dan ne isteyecek? Zaza, Ünsal'la neyi pazarlık edecek? Polat Alemdar ve Leyla, Zaza ve Cevher'in tutulduğu mekana zamanında yetişmeyi başaracaklar mı? Polat Alemdar, Ünsal'a ne yapacak? Malları bozuk çıkan Yaşar'ı kim sorguya alacak? Yaşar kurtulmayı nasıl başaracak? Polat Alemdar ve Yaşar'ın görüşmesinde neler yaşanacak? Yaşar, Polat'tan intikamını almak için kimin peşine düşecek?

Foto galeri için tıklayın

VİDEO İÇİN TIKLAYIN



Kurtlar Vadisi Pusu 104. yeni en son bölümü 16 Aralık'ta yayınlacak. Kurtlar Vadisi Pusu 104. yeni en son bölümünde Polat Alemdar, Ünsal'ın elinden Savcı Leyla sayesinde kurtuluyor. Kurtlar Vadisi Pusu 104. yeni en son bölümünde Zaza ve Cevher'e yapılan işkence gözler önüne geliyor. Kurtlar Vadisi Pusu 104. yeni en son bölümü yine aksiyon dolu sahnelerler hayranlarını meraklandırıyor.

KURTLAR VADİSİ PUSU 104.BÖLÜM FRAGMANI İZLE

Kurtlar Vadisi Pusu 104. yeni en son bölümünden önceki bölümde dzi ile ilgili ilginç yorumlar dikkati çekiyor:
- Tam istediğim gibi diziye heyecan geldi işde; Yalnız kafama takılan seyler var; 1-bu v2 fragmanddakı devlet adamı görüntüsü verilmiş polata racon kesen adam kim?alperin yerine istihbaratın basına gecirilmiş birimi?eğer öyleyse bu adamın yanına polat neden zülfikar agayıda götürsün ki bu adamla temas sigara işinden midir acaba adam da hiç devlet terbiyesi yok blader gibi laflar edio 2-polatın bahsettiği problem ne?bu herifin peşine takılmıssınız dediği herif kim? 3-memati cıldırmıs gibi polatsa susuyor diziye buyuk ıskender vari bi adam girip diziyi bölümler boyunca mesgul edecek biri olmasın? persembe gelsin artık
- Polatın herşeye sabretmesinin altında büyük bir planı var bence eğer planı olmasa sabretmek için elindeki o topla oynamaz 2 bölümdür.O top zorla bu duruma sabrettiğinin göstergesi ne zaman sabrı taşar patlar yada aklındaki planı uygulamaya karar verir o gün o topu parçalar.Bunlar senaristlerin ince ince işlediği ayrıntılar ve güzel ayrıntılar da.İlk vadiden beri böyle küçük şeylerin bazı planların ve olucak olayların ipuçları olduğunu görmüşüzdür hepmiz.Bu topta da var bişey yoksa orda ite köpeğe racon kesmez itin kafasını keserdi.Bildiğimiz polatın kişiliği bu (örn: Cerrahpaşalı Meto)

SEYİRCİ NE DİYOR?

'Peri' kesin 'Davut'tan ve 'Polat'tan bilgi sızdıracak 'Aron Feller'a. Hain! Bu kız başımıza çok iş açar, demedi demeyin! Uzak dur 'Polat'! Bence gerçek niyeti babasını en büyük yapmak da değil, başka bir şey var ama tam anlamadım... 'Polat'a yaklaşması onun aleyhine olur. 'Polat'ımız onun ajan olduğunu anlar.
Kurtlar Vadisi Pusu son bölüm özeti

Kurtlar Vadisi Pusu 103. bölümünde neler yaşandı?

Kurtlar Vadisi Pusu 103. yeni bölümü ile yine kendi saati ve gününde ATV ekranlarında oldu. Kurtlar Vadisi Pusu yeni bölüm fragmanı. Kurtlar Vadisi Pusu 102. yeni bölümü dün akşam ATV'de yayınlandı. Kurtlar Vadisi Pusu 102.bölüm özeti ve 103.bölüm fragmanı. Uyuşturucu için Memati ile pazarlık yapan Yaşar bastırdığı sahte dolarlarla bu ikiliyi kandırmıştı. Polat ise dün akşam yayınlanan bölümde Yaşan'dan bu kandırmamanın öcünü almaya çalıştı.

101. bölümde çok miktarda para ve uyuşturucuya el koyan Polat Alemdar, daha sonra paranın ve uyuşturucunun sahibi Yaşar tarafından büyük bir oyuna getirilmişti. Uyuşturucu için Memati ile pazarlık yapan Yaşar bastırdığı sahte dolarlarla bu ikiliyi kandırmıştı. Polat ise bu akşam yayınlanacak bölümde Yaşan7dan bu kandırmamanın öcünü alacak.

Memati’nin kendisini izleyerek Bulut’un katilini sormasının ardından katilin peşine düşen Lale Zara, gerçeği öğren9mek için büyük bir mücadele verecek. Bulut’un can dostu Memati de yine bu bölümde katili bulmak için aralıksız çalışacak. Baba Memduh’un torunu olan Baran’a da destek veren Polat Alemdar bu bölümde önemli bir isimden yardım alacak.

Feller yakasında ise dizinin bu bölümünde büyük bir sürpriz gerçekleşecek. Ayı İbrahim’in kızı beklenmedik şekilde Aron Feller’le görüşecek ve Feller ondan önemli bir şey isteyecek. Peri’nin bu isteğe ne cevap vereceği ise 102. bölümde cevabını bulacak.

YENİ BİR AŞK MI DOĞACAK

Geçtiğimiz bölümde arkadaşlarını kurtarmak için savcılığa giden Polat Alemdar, eski sevgilisi Elif’in okul arkadaşı Leyla ile karşılaşmış ve aralarında bir yakınlaşma olmuştu. Savcı rolündeki Leyla ile Polat’ın bu yakınlaşması ise ‘dizide yeni bir aşk mı doğuyor’ sorularına neden olmuştu.

KURTLAR VADİSİ PUSU 102.BÖLÜM YORUMLARI

- polatı arabadan indirip kendisi binmesi polat a racon kesmesi bir başkaydı o kısımda gülmekten öldüm ya.
- Tamam önceden tanışıyor da Ömer Babalarla pat diye çok hızlı girdi sanki aralarına..Uzun süre birbirlerini görmemişler gibi bir hava yok..Ama sahneyi izlemek çok keyifliydi..Özellikle Hikmet-Leyla arasında geçen diyaloglar..Ya Polat da çok tatlı bu arada.. söylemeden edemiyeceğim..
- Çok guzel, samimi bir sahneydi.. Hikmet Abi'yle atışmaları cok güzeldi
- şahane bir sahneydi leyla senaryo içerisinde çok doğru konumlandırılmış bir karakter çok da güzel oynuyor mimiklerinden çok etkilendim yine karakter ne hissediyorsa yüzünden okumak hele bunca yıl aradan sonra polatın karşısında yer alan bir kadın karakterden böylesi bir seyir zevki almak şahaneydi...nazife ana da özüne döndü seyirci ona tekrar ısınmaya başlayacaktır diye düşünmekteyim
elifin yaşadığı dönemdeki sıcak aile ilişkileri diriltilmeye çalışıyor ve karakter o kadar doğru bir karakter ki bu kez olacak.
- Zaza'ya o adamı kaldırması halinde %50 pay vereceğini söyledi İzzet bu adam kim acaba yeni biri mi yoksa diziden biri mi?
- Sigara kaçakçılığının ikinci ismini ilerde bence görebileceğimiz yeni bir karakter ve güçlü bir isim gibi duruyor ama bakacağız yine zaman göstericek.
- diziden biri olma olasılığı düşük gibi biri bu işi yapıyo olsa kesin yansıtırlardı bilirdik bizden önce polat bilir bizzat onla görüşürdü yeni biri olacaksa eger dizimize yakışır kaliteli bi oyuncu olursa cok güzel olacak zaza dayımıız cigara istiyor ama içmiyor bu yanlış zaza dayı içmesi gerek bizde içiş tarzını görelim dimi RTÜRK sagolsun izin vermiyor işte..!
- polat karahanlı oldu gibi sandalyeler konsey şeklinde oturmalar...polat artık kendi konseyini oluşturacak ve krahanlının kurduğu imparatorluk gibi bi imparatorluk oluşturacak fakat bi farkla devlet e düşman gibi değil devletle paralel olarak.. devletle ters düştüğü zaman da olacak zaman zaman.. ancak bu durum belli bi süre devam edeceğe benziyo bakalım ve görelim...