Sivas Belediyesi Konservatuvarı Türkiye Finaline Katılacak

Sivas Belediyesi Eğitim ve Sosyal İşler Müdürlüğü Belediye Konservatuarı, Başbakanlık Gençlik Hizmetleri Daire Başkanlığı Gençlik Spor Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen Türk Halk Müziği Yarışması Türkiye Finaline katılacak

Sivas Belediyesi Konservatuvarı Türkiye Finaline Katılacak
Sivas Belediyesi Eğitim ve Sosyal İşler Müdürlüğü Belediye Konservatuarı, Başbakanlık Gençlik Hizmetleri Daire Başkanlığı Gençlik Spor Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen Türk Halk Müziği Yarışması Türkiye Finaline katılacak.
Belediye Konservatuarı Türk Halk Müziği sorumlusu Mustafa Akpınar, "Antalya Akdeniz Üniversitesi Kültür Merkezi Salonu'nda 18-20 Aralık tarihleri arasında düzenlenecek olan Türk Halk Müziği yarışması Türkiye Finali'nde ilimizi temsil edeceğiz" dedi. Akpınar, Belediye Konservatuarı Türk Halk Müziği topluluğundan solist olarak Mevlüde Karadağ, Büşra Ertuğ, Ali Can Akaya ve Emre Temiz, bağlamada ise İbrahim Şahin'in yarışacağını söyledi. Akpınar, ayrıca kendilerini destekleyen Belediye Başkanı Doğan Ürgüp ile Başkan Danışmanı Mustafa Saydam'a teşekkür etti.
Belediye Konservatuarı Türk Halk Müziği sorumlusu Mustafa Akpınar, 7 Kasım'da Antalya'da gerçekleştirilen yarışmada, Belediye Konservatuarından 4 solist ve 2 sazende olarak 6 kişinin Sivas'ı temsil ettiğini dile getirerek, 4 tane birincilik ve 1 tane de ikincilik elde ettiklerini söyledi.