Beşiktaş Rapid Wien maçı hangi kanalda yayınlanacak?

UEFA Avrupa Ligi L Grubu son maçında bir üst tura çıkmayı garantileyen Beşiktaş FİYAPI İnönü Stadı'nda Rapid Wien'i ağırlıyor. Beşiktaş Rapid Wien maçı hangi kanalda yayınlanacak? Beşiktaş Rapid Wien maçı saat kaçta yayınlanacak? İşte Beşiktaş Rapid Wien maçı...

Beşiktaş Rapid Wien maçı hangi kanalda yayınlanacak?
UEFA Avrupa Ligi L Grubu son maçında bir üst tura çıkmayı garantileyen Beşiktaş FİYAPI İnönü Stadı'nda Rapid Wien'i ağırlıyor.

UEFA Avrupa Ligi (L) Grubu 6. ve son maçında temsilcimiz Beşiktaş sahasında Rapid Wien'i konuk ediyor. Fİ-YAPI İnönü Stadı'nda TSI 22:05'te başlayacak mücadeleyi Danimarkalı hakem Peter Rasmussen yönetecek.

Rasmussen'in yardımcılıklarını Torben Jensen ve Lars Rix yapacak. Maçta Thomas Vejlgaard ve Anders Hermansen ilave yardımcı hakem, Claus Bo Larsen ise dördüncü hakem olarak görev alacak.

BEŞİKTAŞ'TA QUARESMA DÖNÜYOR

Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi L Grubu son maçında Rapid Wien ile oynayacağı maç öncesi, bir süredir sakatlıkları bulunan Quaresma, Nobre ve Ferrari'nin tedavilerinin tamamlandığı öğrenildi. Üç oyuncu da Schuster'in şans vermesi durumunda Rapid Wien karşısında forma giyebilecekler.

Öte yandan Beşiktaş'ın Eskişehirspor ile oynadığı Süper Lig maçında sakatlanan İbrahim Toraman'ın maç kadrosunda yer alamayacağı kaydedildi. Ayrıca tedavilerine devam edilen Onur Bayramoğlu, Holosko, Necip Uysal, Rüştü Reçber, Ekrem Dağ, ve Nihat Kahveci Rapid Wien karşınsından forma giyemeyecekler.

SİYAH BEYAZLILAR İLK İKİYİ GARANTİLEDİ


L Grubu'nda 10 puanla ikinci olan Beşiktaş, 3 puanla üçüncü sırada yer alan Rapid Wien karşısında formalite maçına çıkacak. Bir üst tura yükselmeyi garantileyen siyah beyazlı ekip, son haftalarda aldığı kötü sonuçları unutturmak adına taraftarına galibiyet hediye etmek istiyor.

MUHTEMEL 11'LER

BEŞİKTAŞ


Cenk
Hilbert
Ferrari
Ersan
İsmail Köybaşı
Ernst
Aurelio
Guti
Tabata
Quaresma
Nobre

RAPID WIEN

Hedl
Patochka
Dober
Tanju
Katzer
Saurer
Yasin
Veli
Trimmel
Salihi
Konrad

STAT: Fi-Yapı İnönü
SAAT: 22:05
HAKEM: Peter Rasmussen
YAYIN: Star TV

BEŞİKTAŞ İKİNCİ YARI AÇILIYOR

UEFA Avrupa Ligi (L) Grubu 6. ve son maçında Avusturya'nın Rapid Wien takımıyla karşılaşacak olan Beşiktaş, bu sezon gruptaki tüm gollerini ikinci yarılarda attı.

(L) Grubu'nda oynadığı 5 maçta rakip fileleri 7 kez havalandıran ''Kara Kartallar'', bu gollerin tamamını karşılaşmaların ikinci yarılarında kaydederken, ilk yarılarda gol atamadı. Grupta 3 galibiyet, 1 beraberlik, 1 de yenilgi alan Beşiktaş, oynadığı 5 karşılaşmada da rakip fileleri havalandırmayı başardı.

Gruptaki ilk maçında İstanbul'da CSKA Sofya ile karşılaşan siyah-beyazlılar, 90. dakikada Fabian Ernst'in attığı golle sahadan 1-0 galip ayrıldı. Daha sonra Avusturya deplasmanında Rapid Wien'i 55. dakikada Holosko, 64. dakikada da Bobo'nun attığı gollerle 2-1 yenen Beşiktaş'ın 3-1 yenildiği Porto maçında da golü 90+2. dakikada Bobo'dan geldi.

''Kara Kartallar'', Porto deplasmanında 62. dakikada Nihat'ın attığı golle 1-1 berabere kalırken, son CSKA Sofya deplasmanında da 58. dakikada Zapotocny ve 64. dakikada da Holosko'nun attığı gollerle 2-1 galip gelip 2. tura çıkmayı garantiledi. Siyah-beyazlılar, grupta kalesinde gördüğü 6 golün ise 2'sini ilk yarılarda 4'ünü ikinci yarılarda yedi.