Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi'nde Rapid Wien'i ağırlıyor

UEFA Avrupa Ligi'nde üst turu garantileyen Beşiktaş, grubundaki son maçta yarın saat 22.05'te Avusturya'nın Rapid Wien takımını Fiyapı İnönü Stadı'nda

UEFA Avrupa Ligi'nde üst turu garantileyen Beşiktaş, grubundaki son maçta yarın saat 22.05'te Avusturya'nın Rapid Wien takımını Fiyapı İnönü Stadı'nda konuk edecek.

UEFA Avrupa Ligi L Grubu son hafta karşılaşmaları öncesinde Porto ile birlikte üst tura yükselmeyi garantileyen Beşiktaş, Rapid Wien mücadelesinden de galibiyetle ayrılarak Avrupa'daki başarı grafiğini sürdürmek istiyor.

Fiyapı İnönü Stadı'nda saat 22.05'te başlayacak olan mücadeleyi Danimarka Futbol Federasyonu'ndan Peter Rasmussen yönetecek. Karşılaşmada Rasmussen'in yardımcılıklarını Torben Jensen ve Lars Rix yapacak. Maçta Thomas Vejlgaard ve Anders Hermansen ilave yardımcı hakem, Claus Bo Larsen ise dördüncü hakem olarak görev alacak.

L GRUBU'NDA SON DURUM

L Grubu'nda 5 maçta 4 galibiyet ve 1 beraberliği bulunan Porto, 13 puanla liderlik koltuğunda oturuyor. Siyah - beyazlılar, 5 maçta 3 galibiyet 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet sonucu 10 puan toplayarak ikinci sırada bulunuyor. 1'er galibiyet ve 4'er yenilgileri bulunan CSKA Sofya ve Rapid Wien ise 3'er puanla 3. ve 4. olarak sıralanıyor.

BİLETLER SATIŞTA

Karşılaşmanın biletleri tüm Biletix gişeleri, 0216 556 98 00 numaralı Biletix Call Center ve www.biletix.com.tr internet adresinden satışa çıkartıldı.

Ayrıca maç günü bilet kalması durumunda stat gişesinden de satış yapılacağı açıklandı. Ayrıca gişede satılmak için özel bilet ayrılmayacağı, normal satıştan kalan biletlerin gişeden satılacağı belirtildi.

Bilet fiyatları şöyle:

Vıp Üst B & E 300 TL

Vıp Üst A & F 250 TL

Vıp Alt A & F 180 TL

Vıp Alt B & E 200 TL

Vıp Alt C & D 250 TL

Numaralı Orta 150 TL

Numaralı Kenar 130 TL

Kapalı Üst 120 TL

Kapalı Alt 100 TL

Yeni Açık 40 TL

Eski Açık 40 TL

Rakip Takım (Eski açık) 40 TL