Marmaris Masterleri Turnuva Hazırlıklarını Sürdürüyor

Marmaris Masterler Futbol Takımı ve Muğla Barosu Futbol takımları Marmaris Şehir Stadında hazırlık maçı yaparak turnuva hazırlıklarına devam ettiler.

Marmaris Masterleri Turnuva Hazırlıklarını Sürdürüyor
İki takımda kendi turnuvalarına hazırlık yapmak amacı ile çıktıkları maçı 4-1 Muğla Barosu kazandı. Marmaris 35 yaş üstü Masterler Futbol Takımı 17 Aralıkta Antalya'da başlayacak olan turnuvalar dolayısı ile ve Muğla Barosu Futbol Takımı'da Ege Bölgesi Barolar Futbol Turnuvası maçları dolayısı ile iki takımda maçlarına hazırlık amacı ile karşılaştı. Takımların turnuvalarına hazırlık için çıktıkları maçta, takımlar dostça bir maç sergilediler.
Marmaris Masterler'i sahaya Ercan, Mustafa, Bircan, Ahmet, Derya, Can, Tayfun, Erkan, Can Kurul, Niyazi ve Müjdat ile çıktı. Marmaris Masterler'i Futbol Takımı Teknik Sorumlusu Bülent Tokaç'ta maç boyunca takımını gözlemledi.
Marmaris Masterlar Futbol Derneği Başkanı Azmi Özkan, Antalya'da yapılacak turnuva öncesi Muğla Barosu ile hazırlık maçı yaptıklarını ve turnuvalarda Antalya, Afyon, Uşak, İzmir, Manisa, Marmaris katılacağını belirtti.
RAMAZAN MASTERLERİN GÖZDESİ
Geçtiğimiz aylarda oynanan Uluslararası Masterler Turnuvasında centilmenliği ve oyunu ile Marmaris Masterler Futbol Takımı oyuncusu Ramazan, turnuvaya katılan takımların gözdesi oldu. Turnuvalarda oyunu ile kendine hayran bırakan Ramazan, Uşak, Antalya, İzmir ve Afyon takımlarının kıskacında. Ancak Ramazan Marmaris'i çok sevdiğini ve Marmaris Masterler'den ayrılmak istemediğini belirtti. Böylece transferler konusunda da açık kapı bırakmış oldu.