Chp'li Soysal Manipülasyon İddialarıyla İlgili Konuştu

CHP İstanbul Milletvekili Çetin Soysal, borsada manipülasyon yaptığı ve bu yolla haksız kazanç sağladığı iddialarıyla ilgili olarak, "Bunlar, temcid pilavı gibi aynı konuyu tekrar tekrar gündeme getirip kurultay öncesi bir sindirme operasyonudur" dedi

Chp'li Soysal Manipülasyon İddialarıyla İlgili Konuştu
CHP İstanbul Milletvekili Çetin Soysal, borsada manipülasyon yaptığı ve bu yolla haksız kazanç sağladığı iddialarıyla ilgili olarak, "Bunlar, temcid pilavı gibi aynı konuyu tekrar tekrar gündeme getirip kurultay öncesi bir sindirme operasyonudur" dedi.
Soysal İstanbul'dan Ankara'ya gidişinde Atatürk Havalimanı VIP Salonu'nda hakkındaki iddialarla ilgili basının sorularını yanıtladı. "Bunlar temcid pilavı gibi aynı konuyu tekrar tekrar gündeme getirip kurultay öncesi bir sindirme operasyonudur" diyen Soysal, "Beni susturmaya dayalı, bugüne kadar yaptığım çalışmaları engelleme, sindirme, susturma operasyonudur. 24 Eylül 2010 tarihinde verilen bir karardır. Daha doğrusu kararda değil araştırmadır bu. Bununla ilgili 2006-2007 senesinde yapılanları bugün
gündeme getiriyorlar ki burada tamamen düzmece, tamamen haksız, tamamen sindirmeye dayalı bir operasyonun parçasıdır. Beni susturmaya, beni durdurmaya dayalı bir operasyonun parçasıdır. Bunlara sinmeyeceğiz. Bugüne kadar açtığım davalara bugüne kadar üstüne gittiğim olaylara bakarsanız Türkiye'de yaşanan olumsuzluklara karşı direncimi ve mücadelemi gözlemlediğiniz zaman bunları görmek mümkündür" şeklinde konuştu.
Bir gazetecinin "Sizi kim sindirmeye çalışıyor?" sorusu üzerine Soysal,"Bakın Türkiye'de bir korku imparatorluğu yaratılmaya çalışılıyor. Bunun bir parçası olarak bu karşıma çıkıyor. Bu tamamen düzmece, tamamen aldatmaca, tamamen sindirmeye dayalı bir operasyonun parçasıdır. Sinmeyeceğiz ve meydan okumaya devam edeceğiz. Tabii ki bizi durduramayacaklar. Bu durdurma operasyonudur. Yarın bununla ilgili açıklamalarımı yapacağım. Belgelerle çıkıp konuşacağız" dedi.