Ceyla Gölcüklü cenaze töreni (Ceyla Gölcüklü kim?)

Ceyla Gölcüklü cenaze töreni yapıdı.Ceyla Gölcüklü cenaze törenine Gölcüklü'nün ailesi ve yakınları dışında kimsenin katılmaması dikkat çekti.Ceyla Gölcüklü cenaze resimleri

Ceyla Gölcüklü cenaze töreni (Ceyla Gölcüklü kim?)
Ceyla Gölcüklü yakalandığı Pankreas Kanseri nedeniyle 38 yaşında vefat etti. Ceyla Gölcüklü cenazesi dün Zincirlikuyu mezarlığında defnedildi, İşte Ceyda Gölcüklü'nün vefatı arkasındaki gerçekler ve detaylar...  Ceyla Gölcüklü cenaze töreni yapıdı.Ceyla Gölcüklü cenaze törenine Gölcüklü’nün ailesi ve yakınları dışında kimsenin katılmaması dikkat çekti.Ceyla Gölcüklü cenaze resimleri

Ceyla Gölcüklü aylardır mücadele ettiği Pankreas Kanseri'ne yenik düştü. Ceyla Gölcüklü tedavisi için 3 Ay önce Amerika'ya gitmiş fakat hastalığının çok ilerlemesi üzerine tedavi umudu bulamamıştı. Yaşam mücadelesini 8 Aralık Çarşamba günü kaybeden Gölcüklü, ağırlaşan ağrıları sebebiyle 15 gün önce Amerikan Hastanesi'ne yatılmıştı. Ceyla Gölcüklü ölümünden sonra ise ilginç bilgiler ortaya çıktı. Basında bu olayın duyulmasını istemeyen ailesi ise Ceyla Gölcüklü'yü hastaneye eski eşinin soyadı ile giriş yaptırdılar. Gölcüklü hastaneye 'Şahnavaz' soyadı ile kayıt yaptırılmasından sonra ise Kardeşi Şevket Gölcüklü hastane yönetimini ‘Ceyla Hanım ile ilgili kesinlikle bilgi vermeyeceksiniz’ diye tembihledi. Bunun üzerine Gölcüklü’nün ismi hastane kayıtlarına kırmızı renkle girdi.

Ceyla Gölcüklü cenaze töreni (Ceyla Gölcüklü kim?) CEYLA GÖLCÜKLÜ CENAZE TÖRENİ FOTO GALERİ

Ceyla Gölcüklü cenaze töreni (Ceyla Gölcüklü kim?) 
CEYLA GÖLCÜKLÜ ÖZEL FOTO GALERİ

Ceyla Gölcüklü cenaze töreni (Ceyla Gölcüklü kim?) 
CEYLA GÖLCÜKLÜ VİDEO İZLE

Ceyla Gölcüklü yaşam savaşını kaybetmesi üzerine ise Annesi adeta yıkıldı. Önce beyin ölümü gerçekleşen Ceyda Gölcüklü'nün ölümünü bir türlü kabullenemeyen annesi onun yaşam ünitesine bağlı olarak kalmasını istedi. Fişinin çekilmesini istemeyen Annesi ise daha sonra geçirdiği krizi atlattı. Ailesinin onayı ile 'ex' olduğu duyuırulan Gölcüklü’nün cenazesi ailesine teslim edilecek. Aile cenazenin nerede toprağa verileceğine karar verecek. Temmuz'da öğrendi.

Ceyla Gölcüklü’nün yoğun bakımda tutulduğu sırada gizlilik kararı alan ve hiçbir açıklama yapmayan ailesi, cenazenin de gözlerden uzak yapılmasını istedi. Shery Şahnavaz’ın korumaları ve mezarlıktaki görevliler, basın mensuplarının görüntü almasını engellemeye çalıştı. Bu arada Gölcüklü’nün cenazesine ailesi ve yakınlarının dışında cemiyet hayatından kimsenin katılmadığı dikkat çekti.

Gölcüklü geçtiğimiz Temmuzda, bir sabah karnında şiddetli ağrılarla uyandı ve apar topar hastaneye gitti. Amerikan Hastanesi’nde çekilen mr sonucu pankreas kanseri olduğunu öğrendi. Bunun üzerine farklı doktorlara da görünmek için Amerika’ya giden Ceyla Gölcüklü, aldığı “yapılacak çok fazla şey yok, hastalık son safhasında” yanıtıyla tekrar türkiye’ye döndü ve tedavisine burada devam etti.

ESKİ EŞİ ÖN SAFTA

Son anı görüntülenebilen ve üç cenaze için kılınan namazda Gölcüklü’nün 2005 yılında boşandığı ve 140 milyon dolar tazminat verdiği söylenen petrolcü eşi Shery Shahnavaz, kardeşi Ali Şevket Gölcüklü ön saftaydı. Gölcüklü’nün 15 yaşındaki kızı Lara Naz da annesini son yolculuğunda yalnız bırakmadı. Gölcüklü’nün ölmeden önce helalleşmek için Londra’dan çağırdığı eski eşi Shahnavaz, oldukça üzgündü. Kızının annesi toprağa verilirken de son ana kadar mezarın başından ayrılmadı.
Cenazede Shahnavaz’ın özel korumaları ve Zincirlikuyu Mezarlığı’nın çalışanları basın mensuplarının görüntü almasını engellemeye çalıştı. Ailesi ve yakınlarının katıldığı cenaze namazına cemiyet hayatından kimse katılmadı. Gölcüklü’nün ölmeden önce ailesinden hastaneye ve cenazeye kimseyi çağırmamalarını istediği iddia edilmişti.

KANSER OLDUĞUNU GİZLEDİLER

Ancak kendisi durumu saklamaya çalışsa da hastalık çabuk duyuldu. halini sormak ve “geçmiş olsun” demek isteyenlerin telefonları durmak bilmedi. İmdadına, erkek arkadaşı Tanyeri yetişti ve Gölcüklü’nün sadece midesinden rahatsız olduğunu söyleyerek “kanser” haberlerinin üstünü kapattı. Ve yaşadıklarından, sorulardan bunalan Ceyla Gölcüklü, kendini biraz iyi hissettiği için geçtiğimiz kurban bayramı’nda arkadaşlarıyla birlikte Cannes’a gitti. Ama tatil düşündüğü gibi geçmedi, hastalığı ağırlaşıp fenalaşınca İstanbul’a dönmek zorunda kaldı. Ardından da hastaneye kaldırıldı.

Ceyla Gölcüklü için başta yakınları olmak üzere sosyetenin tanınmış isimleri amerikan hastanesi’ne akın etti. Ancak gelenlerin çoğu ‘hastanemizde böyle bir hastamız yok’ diyerek geri çevrildi. nedeni de Gölcüklü’nün bu yöndeki isteğiydi. Hastalığı nedeniyle aşırı zayıflayan Gölcüklü, kimsenin kendisini o halde görmesini istemedi. Gölcüklü’nün yoğun bakıma alınmadan önce yakınlarına “fotoğrafımı çektirmeyin, ne halde olduğumu söylemeyin. herkes beni eski fotoğraflarımdaki gibi hatırlasın” dediği ileri sürüldü.

TEK VARİSİ KIZI LARA

Ceyla Gölcüklü’nün servetinin vârisi ise Şahnavaz’la evliliğinden dünyaya gelen 15 yaşındaki kızı Lara... Konuyla ilgili görüşlerine başvurduğumuz avukat Hayati Şahin, Gölcüklü’nün tek mirasçısının kızı olduğunu, ortada yazılmış bir vasiyetname olmadığı takdirde bütün mirasın kızına kalacağını söyledi:

“Ceyla hanım sağlığında bir vasiyetname hazırladıysa o vasiyetnameye göre hareket edilir ancak şu durumdayken bir vasiyetname hazırlaması ya da vasiyetnameye ek yapılması zordur. Vasiyetname hazırlanması için akıl ve beden sağlığının yerinde olduğuna dair tam teşekküllü doktor raporu gereklidir. Zaten ortada bir vasiyetname yoksa, bütün mal varlığı tek mirasçısı olan kızına kalır. Kızı da 18 yaşına gelene kadar bu parayı ancak mahkemenin tayin ettiği bir vasi ile harcayabilir. Bu vasi yakın akrabalardan seçilir. eğer genç kızın yakın bir akrabası yoksa devlet kendisine bir vasi tayin eder, bu bir avukat da olabilir. Paranın bütün kontrolünü devlet üstlenir. Kız zaten 18 yaşına geldiği zaman para direkt onun hesabına gelir ve reşit olduğu için istediği gibi kullanabilir.”