Uluslar Arası Kapadokya Fotoğraf Yarışması Sonuçlandı

Nevşehir Belediyesi'nin, fotoğraf sanatının geliştirilmesi ve bu alanda çalışma yapanların desteklenerek ,özgün sanat değerlerinin ortaya çıkmasına katkıda bulunmak amacıyla düzenlenen Kapadokya Uluslar arası Fotoğraf yarışmasında dereceye giren fotoğraflar belli oldu

Uluslar Arası Kapadokya Fotoğraf Yarışması Sonuçlandı
Nevşehir Belediyesi'nin, fotoğraf sanatının geliştirilmesi ve bu alanda çalışma yapanların desteklenerek ,özgün sanat değerlerinin ortaya çıkmasına katkıda bulunmak amacıyla düzenlenen Kapadokya Uluslar arası Fotoğraf yarışmasında dereceye giren fotoğraflar belli oldu.
Merkezi İngiltere'de bulunan Fotoğraf Sanatı Federasyonu(FİAP),'nun da katkı sağladığı Kapadokya Uluslar arası Kapadokya Fotoğraf Yarışmasına Türkiye'nin yanı sıra Almanya, Avusturya, Azerbaycan, Bangladeş, Belçika, Çin, Çek Cumhuriyeti, Finlandiya, İngiltere, İran, İtalya, İsrail, Hindistan, Macaristan, Norveç, Slovenya, Suudi Arabistan, Hollanda, Srilanka ve Tayvan'dan 273 amatör ve profesyonel fotoğraf sanatçısı, 1060 eser ile katıldı.
TFSF Temsilcisi Serdar Akyay, A.Halim Kulaksız, İbrahim Zaman, İzzet Keribar, Sıtkı Fırat ve Tuğrul Çakar'dan oluşan seçici kurul değerlendirmesi sonucunda altın madalya ödülüne Bülent Şentürk'ün çalışması layık görüldü.
Yarışmaya Hong Kong'dan katılan Henry Ho'nun eserinin Gümüş Madalya kazandığı yarışmada Bronz Madalya'yı da Türkiye'den Tahir Uzun'un eseri kazandı.
6 Mansiyon ödülünün verildiği Kapadokya Uluslar arası Fotoğraf yarışmasında seçici kurul, 18 Ekim tarihinde açılacak Uluslar arası Kapadokya Fotoğraf sergisi için de yarışmaya katılan eserler arasında 50 fotoğraf belirlemesi yaptı. Yarışmada dereceye girenlere ödülleri, 18 Aralık 2010 tarihinde düzenlenecek bir törenle verilecek.