Ak Parti Adapazarı İlçe Teşkilatı Ankara'da Temaslarda Bulundu

AK Parti Adapazarı İlçe Başkanı Mutlu Işıksu ve yönetim kurulu üyeleri Ankara'da ziyaretlerde bulundu.

Ak Parti Adapazarı İlçe Teşkilatı Ankara'da Temaslarda Bulundu
Işıksu ve yönetim kurulu üyeleri Ankara'da AK Parti Genel Merkezi ile TBMM'yi ziyaret etti. İlk olarak AK Parti Grup toplantısında Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın konuşmasını dinleyen Işıksu ve yönetim kurulu üyeleri daha sonra Sakarya Milletvekilleri Erol Aslan Cebeci, Hasan Ali Çelik, Ayhan Sefer Üstün, Recep Yıldırım ve Şaban Dişli'yle görüştüler.
Milletvekillerinin davetlisi olarak mecliste ağırlanan Işıksu ve yönetimi daha sonra Sakaryalı bürokratlar Milli Eğitim Bakanlığı Projeler Daire Başkanı Ünal Akyüz ve Sivil Havacılık Genel Müdürü Ali Arıduru'yu ziyaret etti.
Adapazarı ilçe teşkilatı son olarak AK Parti Genel Merkezini ziyaret ederek, TBMM eski Başkanı Köksal Toptan ve AK Parti Teşkilatlanmadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem ile görüştüler. Ziyaretten oldukça memnun olduğunu ifade eden Erdem "Sakarya'nın iyi bir durumda olduğunu görüyorum, iyi bir il teşkilatı ve iyi bir Adapazarı teşkilatı var. Referandumda başarılı bir çalışma çıkardınız, sizleri kutluyorum" dedi.
Adapazarı İlçe Başkanı Mutlu Işıksu, çok faydalı bir Ankara gezisi gerçekleştirdiklerini ifade ederek, "Yoğun bir referandum sürecinin ardından genel seçimlerle ilgili çalışmalarımıza başlıyoruz. Daha önceden tüm örgütlenmemizi gerçekleştirmiştik. Eksik gördüğümüz alanlara yönelik sistemli bir şekilde çalışıyoruz. Bu kapsamda yönetim kurulu üyelerimizle birlikte hazırlık halindeyiz. Havaların güzel seyretmesi nedeniyle bir motivasyon gezisi düzenlemek istedik. Milletvekillerimizle ve parti üst yöneticileriyle görüş alışverişi yapma fırsatı bulduk" dedi.