SGK Muğla İl Müdürlüğü hizmeti engellilerin ayağına götürecek

SGK Muğla İl Müdürlüğü, engelli ve yardıma muhtaç vatandaşların ayağına hizmet götürecek. İl Müdürü Naci Şahin, makamında düzenlediğini basın toplantı

SGK Muğla İl Müdürlüğü, engelli ve yardıma muhtaç vatandaşların ayağına hizmet götürecek. İl Müdürü Naci Şahin, makamında düzenlediğini basın toplantısında, "Güler Yüzle Hizmet" sloganıyla hareket ettiklerini belirterek, "Her zaman yeniliklere açığız. Gecemizi gündüzümüze katarak çalışıyoruz. Bizim için ilk sırada hizmet geliyor. Kuruma gelemeyen engelli ve yardıma muhtaçların sıkıntısına çözüm ürettik. Bunun için yeni kurduğumuz 252-214 18 06 numaralı çağrı merkezimize adres verilmesi yeterli olacak. Bu çalışmamızda bir personelimiz görev yapacak. Talebin artması durumunda sayıyı da arttıracağız." dedi.

SGK İl Müdürü Şahin, e-postayla müracaata da değinerek şunları kaydetti: "Kurumumuz vatandaş odaklı, çözüm üretmeyi amaçlayan, kolay erişilebilir hizmet anlayışının bir ürünü olan e-postayla müracaat uygulamasına başladı. 'www.sgkmugla.com' web sayfası sayesinde, hizmet vermekle yükümlü olduğumuz kişilerin memnuniyet düzeyinin arttırılması, bürokratik işlemlerin azaltılması, işgücü ve zamandan tasarruf sağlanması ve müdürlüğümüze gelmeden elektronik ortamda müracaat kolaylığı amaçlanıyor. Bu uygulama, şimdilik İnşaat İlişiksiz Belgesi ve aktivasyon işlemleriyle sınırlı."