Polatlı Ticaret Borsası, öğrencilere kaban ve bot dağıttı

Ankara Polatlı Ticaret Borsası, üretici çocuklarına kışlık giysi yardımı yaptı. Her yıl Polatlı Ticaret Borsası ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği

Ankara Polatlı Ticaret Borsası, üretici çocuklarına kışlık giysi yardımı yaptı. Her yıl Polatlı Ticaret Borsası ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ile müşterek yapılan giysi yardımı, bu yıl da Polatlı'da ihtiyaç sahibi bin 366 öğrenciye yapıldı.

Polatlı Ticaret Borsası'nda biraraya gelen Polatlı Kaymakamı Gürsoy Osman Bilgin, Polatlı Belediye Başkanı Yakup Çelik, Polatlı Ticaret Borsası Başkanı Yahya Toplu, 700 kaban ve 666 botu çocuklara dağıttı.

Polatlı Kaymakamı Gürsoy Osman Bilgin, yaptığı açıklamada, Polatlı Ticaret Borsası'nın, ilçede eğitime gerekli katkı ve desteği sağladığını söyledi. Bilgin, "Polatlı Ticaret Borsamız, ilçemizde ilk ve orta dereceli öğrencilerimize de bin 360 civarındaki öğrencimizi bayram öncesi sevindirdi. Çocuklarımızı sevindirmek her şeyin ötesinde. Bu sene havalar güzel gidiyor. Biraz gecikmeli de olsa çocuklarımıza iki bayramı bir arada yaşatacağız." dedi.

Kaymakam Gürsoy Osman Bilgin, Polatlı Sosyal Dayanışma ve Yardımlaşma Vakfı olarak Polatlı'da 110 bin lira eğitim yardımı yaptıklarını dile getirdi.

Polatlı Belediye Başkanı Yakup Çelik de Polatlı Ticaret Borsası'nın, tarıma ve ticarete yönelik faaliyetleri yanında, Polatlı'da önemli sosyal faaliyetleri yürüttüğünü söyledi. Çelik, şöyle dedi:

"Bu sene de Kurban Bayramı öncesinde ihtiyaç sahibi çocuklarımıza vermiş olduğu bu sosyal yardımlarla onları kışın soğuklardan ve kardan koruyacak ayakkabılarını, kabanlarını giydirmek suretiyle bir bakıma çocuklarımıza ve ailelerine katkıda bulunarak çifte bayram yaşatıyor."

Polatlı Ticaret Borsası Başkanı Yahya Toplu ise Polatlı Ticaret Borsası ile Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ile müşterek olarak yapmış olukları giysi yardımını, bu yıl Kurban Bayramı'na yakın yaparak, bayram öncesi çocukların çifte bayram yaşamak istediklerini söyledi. Toplu, yaklaşık 700 öğrenciye kaban, 666 öğrenciye de bot yardımı yapacaklarını ifade etti.