Otogarda işletmecilik yapan şahıs silahlı saldırı sonucu öldürüldü

Kahramanmaraş Otogarı'nda bir seyahat firmasının işletmeciliğini yapan vatandaş, uğradığı silahlı saldırı sonucu öldürüldü.

Alınan bilgiye göre, bi

Kahramanmaraş Otogarı'nda bir seyahat firmasının işletmeciliğini yapan vatandaş, uğradığı silahlı saldırı sonucu öldürüldü.

Alınan bilgiye göre, bir seyahat firmasının işletmeciğini yapan 45 yaşındaki Aslan Z. Kahramanmaraş Otogarı önünde, evine gitmek üzere dolmuş beklemeye başladı. O esnada, kendisini takip ederek yanına yaklaşan N.B. (41) isimli şahıs, Aslan Z'.yi aradı, ardına 8 el ateş etti. Başından ve göğsünden aldığı kurşun yaralarıyla yere yığılan Aslan Z., olay yerinde hayatını kaybetti. Zanlı N.B ise yolun karşısına geçerek olay yerinden uzaklaşmaya çalıştı. Kendisini yakalamak isteyen otogar çalışanlarına da 'Yaklaşmayın. Sizi de vururum.' şeklinde tehditler savuran zanlı, bir otoparka kaçtı. Otogar çalışanlarının linç etmek istediği N.B., daha sonra silahıyla polise teslim oldu.

Olay yerinde hayatını yitiren Aslan Z.'nin cesedi, yapılan olay yeri incelemesinin ardından Kahramanmaraş Devlet Hastanesi morguna kaldırılırken, zanlı N.B. de sağlık kontrolünün ardından, Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. Zanlı, buradaki ilk ifadesinde, maktulü uyuşturucu hap sattığı için öldürdüğünü öne sürdü.

Öte yönden, iddialara göre, silahlı saldırı sonucu yaşamını yitiren Aslan Z.'nin yıllar önce zanlı N.B.'nin babasını öldürdüğü ve cezasını çektikten sonra da serbest kaldığı öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.