Kahtalılar yeni devlet hastanelerini çok beğendi

Adıyaman Sağlık Müdürü Mehmet Emin Taş, Kahta ilçesinde faaliyete başlayan 150 yataklı devlet hastanesinin ilçe halkı tarafından çok beğenildiğini söy

Adıyaman Sağlık Müdürü Mehmet Emin Taş, Kahta ilçesinde faaliyete başlayan 150 yataklı devlet hastanesinin ilçe halkı tarafından çok beğenildiğini söyledi.

Yapımı tamamlanarak fiili olarak hizmete giren Kahta Devlet Hastanesi gün geçtikçe ilçe ve yöre halkının beğenisini ve ilgisini çekmeye devam ediyor. Modern bir hastanenin tüm gereklerini içinde barındıran, geniş ve ferah mekanları, tam donanımlı tıbbi alt yapısı ile ilçe halkına kaliteli sağlık hizmeti veriyor. Bütün hasta odaları, servisleri, poliklinik odaları, ameliyathane ve yoğun bakım üniteleri, sosyal donatıları insan onuruna yakışır nitelikte olup hasta memnuniyetini ziyadesiyle sağlıyor.

Hastanenin sadece Kahta ilçesine hizmet etmediğini ifade eden Sağlık Müdürü Mehmet Emin Taş "Hastane mevcut konumu ile Kahta ilçesinin yanı sıra Gerger ve Sincik ilçelerinin geçiş güzergahında olması bu ilçelerin de hastaneden hizmet almalarını kolaylaştırmaktadır. Bu durum hizmetin planlanmasında doğru ve yerinde bir karar verildiğinin bir göstergesidir. Zaten hastane yerinin tespit sürecinde ilçe yöneticilerinin görüşleri doğrultusunda karar verilmişti." dedi.