İş dünyası ve STK temsilcileri işbirliğini artırmak için buluşacak

Genç Liderler ve Girişimciler (JCI) Derneği Antalya Şubesi, Avrupa Birliği (AB) hibeli yeni projesiyle, sivil toplum kuruluşları ve iş dünyası temsilc

Genç Liderler ve Girişimciler (JCI) Derneği Antalya Şubesi, Avrupa Birliği (AB) hibeli yeni projesiyle, sivil toplum kuruluşları ve iş dünyası temsilcilerini buluşturuyor. 26–27 Kasım'da Dedeman Otel'de gerçekleştirilecek organizasyonla STK'ların tanınırlığının ve iş dünyasındaki şirketler ile ortak çalışmalarının artırılması hedefleniyor.

Dernek tarafından konuyla ilgili yapılan açıklamaya göre, 26 Kasım'da başlayacak panelde iletişim ağı geliştirme yolları ve Avrupa ülkelerinde kullanılan yöntemler hakkında uzmanlar tarafından bilgiler verilecek. Dünya çapında iletişim ağı uzmanı ve eğitmeni Filipe Carrera'nın da konuk olarak katılacağı panele ATSO, Antalya AB Çalışmalarını Destekleme Merkezi, Xing, JCI Türkiye gibi kuruluşlar destek veriyor. Söz konusu organizasyonda, bu kurumlar da temsilcileri ile yer alacak.

Panel sonrası ise sivil toplum kuruluşları da sunumlar ile kendi faaliyetlerini iş dünyasına tanıtabilecek. Son olarak yapılacak kapanış kokteyli ile de tarafların iletişiminin artması sağlanacak.

27 Kasım'da ise JCI'ın dünya çapında geçerli, sertifikalı "JCI Networking Eğitimi" düzenlenerek katılımcıların uygulamalı iletişim ağı kurma teknikleri edinmesi amaçlanıyor.

Proje koordinatörü Sevgi Kunut Açan, söz konusu çalışmayla Antalya'daki sivil toplum kuruluşlarının daha çok tanınmasını ve aktif vatandaşlık bilincinin öneminin iş dünyasında artmasını amaçladıklarını belirtti.

Kunut, tüm STK'ları ve iş dünyası temsilcilerini 26–27 Kasım'da Dedeman Otel'de ücretsiz olarak düzenlenecek etkinliklere beklediklerini söyledi.