Hayırsever aileden Patnos'taki ihtiyaç sahibi öğrencilere kırtasiye yardımı

İstanbul'da yaşayan Kölük Ailesi, Patnos Seher Vakti Sosyal Yardımlaşma Kültür ve Eğitim Derneği aracılığı ile Patnos'ta yaşayan kimsesiz ve yardıma m

İstanbul'da yaşayan Kölük Ailesi, Patnos Seher Vakti Sosyal Yardımlaşma Kültür ve Eğitim Derneği aracılığı ile Patnos'ta yaşayan kimsesiz ve yardıma muhtaç öğrencilere kırtasiye yardımında bulundu.

Patnos Seher Vakti Derneği, yardıma muhtaç ailelere umut ışığı olmaya devam ediyor. Derneğe, İstanbul'da bulunan Kölük Ailesi de 100 öğrencilik kırtasiye yardımında bulundu. Patnos Seher Vakti Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Alpaslan Özkaya, ilçede kimsesiz ve yetim ailelere yardım yapmaya gayret ettiklerini söyleyerek, "Bunun yanında yarının geleceği olan muhtaç çocuklarımıza hayırseverlerimiz geçen yılda olduğu gibi bu yılki eğitim öğretim yılında da desteklerini esirgemediler Kölük Ailesi de yaklaşık olarak 100 öğrencimize kırtasiye yardımında bulunarak eğitime verilmesi gereken öneminin ne kadar çok benimsenmesi gerektiğini bir kez daha gösterdi.'' dedi.

Yapılan yardımları alan İlçe Milli Eğitim Müdürü Salih Eskin de Patnos Seher Vakti Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Alpaslan Özkaya, Milli Eğitim Şube Müdürü Alırıza Biçer, Seher Vakti Derneği üyeleri Menderes Çiçek ve Yılmaz Tozan ile Gönlüaçık İlköğretim Okulu'na giderek yardımları öğrencilere dağıttı. Eskin, bundan sonra da köyde eğitim ve öğretim adına ne gerekiyorsa yapacaklarını belirtti. Eskin ayrıca, bu yardımlarda asıl amacın öğrencilere sadece yardım paketleri götürmek olmadığını, onlara sevgi götürmek, eğitim ve öğretimin seviyesini yükseltmek istediklerini de vurguladı.

Yardımı alan Gönlüaçık İlköğretim Okulu yetkilileri ve öğrencileri de Kölük Ailesi ile Seher Vakti Derneği'ne teşekkür etti.