Ereğli'de şafak operasyonu: 5 gözaltı

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde sabah saatlerinde başlatılan uyuşturucu operasyonunda 5 kişi gözaltına alındı. Zonguldak merkez ve Ereğli Kaçakçılık Org

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde sabah saatlerinde başlatılan uyuşturucu operasyonunda 5 kişi gözaltına alındı. Zonguldak merkez ve Ereğli Kaçakçılık Organize Suçla Mücadele Büro Amirliği'nce düzenlenen operasyonda 5 ev, 1 balıkçı teknesi, balıkçı barınakları ve 1 iş yerinde arama yapıldı.

Zonguldak Merkez ile Ereğli Kaçakçılık ve Organize Suçla Mücadele ekipleri, uzun süredir takip altında bulunan beş kişi için sabah saat 05.30 sularında operasyon için harekete geçti. Operasyonun başlaması ile birlikte belirlenen isimleri evlerinden alarak Emniyet Müdürlüğü'ne getiren ekipler, daha sonra şahısların kaldığı 5 ev, 1 balıkçı teknesi, balıkçı barınakları ve 1 iş yerinde de polis köpeği ile arama yaptı. Yapılan aramalar sonrasında doktor raporu için Ereğli Devlet Hastanesi'ne getirilen şahıslar, raporların alınmasının ardından Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçla Mücadele Büro Amirliği'ne getirildi. Gözaltına alınan F.B., A.K., A.B., O.Ö. ve B.Y.'nin ifadelerinin tamamlanmasının ardından Adliyeye sevk edilecekleri öğrenildi.