Bbp Eskişehir İl Teşkilatı İşçi Emeklilerini Ziyaret Etti

Büyük Birlik Partisi (BBP) Eskişehir İl Başkanı Ahmet Namık Akdoğan ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte İşçi Emeklileri Derneğini ziyaret ettiler.

Bbp Eskişehir İl Teşkilatı İşçi Emeklilerini Ziyaret Etti
Büyük Birlik Partisi İl Başkanı Ahmet Namık Akdoğan, Türkiye'nin temel taşı olan emeklilerinin şu an en çok mağdur olan kesim olduğunu söyledi.
Güvenlik, Özgürlük, Refah (GÖR) projesinde emeklilerinde yer aldığını ifade eden İl Başkanı Ahmet Akdoğan, " İşçi emekli abilemiz, amcalarımızın ekonomik koşullarının ne kadar kötü olduğunu çok iyi biliyoruz. "Başbakanımız kasada par var" diye açıklama yapıyor. Para varsa emeklilere 500 TL maaş harici ödeme yapılsın. Emekli büyüklerimizde Kurban Bayramı öncesi yüzü gülsün" şeklinde konuştu.
Eskişehir İşçi Emeklileri Derneği Başkanı Arif Duru ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Duru, "Sağlık hizmetlerinde emeklilerden talep edilen her türlü katkı paylarının ve fark ödemelerinin hiçbir şekilde alınmaması için değişikliklere gidilmelidir. Çalıştığı dönemlerde sağlık primlerini kuruşu kuruşuna ödemiş olan emeklilerden ikinci bir prim gibi sağlık katkı paylarının alınması adil bir uygulama olarak değerlendirilemez. Bu farkı ödeme zorluğu çektiği için emeklilerin sağlık hakları risk altındadır" dedi.