Erzincanspor Gökhan İle Güldü

Türkiye Futbol Federasyonu Bölgesel Amatör Lig 1

Erzincanspor Gökhan İle Güldü
Türkiye Futbol Federasyonu Bölgesel Amatör Lig 1. Grupta mücadele eden Erzincanspor ligin beşinci haftasında kendi saha ve seyircisi önünde karşılaştığı Bayazıtspor'u Gökhan Kurutaş'ın 4. ve 90. dakikada attığı gollerle 2-0 mağlup etti. Bu galibiyetle birlikte Erzincanspor ligin 5.cü haftasında üst üste üçüncü galibiyetini aldı.
Erzincan 13 Şubat Şehir Stadyumunda oynanan ve Erzurum Bölgesi hakemlerinden Recep Kocabaş'ın yönettiği karşılaşmanın yardımcı hakemliklerini ise Erzurum Bölgesinden Ahmet Güdül ve Iğdır bölgesinden Ayhan Karakaş yaptı. Maçın 4. dakikasında kaptan Ahmet'in ceza sahası çizgisi üzerinden vurduğu şut direkten döndü. Gökhan Kurutaş, topu iyi takip ederek güzel bir plase vuruşuyla kalecinin solundan topu ağlara göndermeyi başardı ve maçın ilk yarısı bu skorla bitti. İkinci yarıya ev sahibi takım Erzincanspor ataklarla başladı. Yakaladığı bir çok gol pozisyonunu değerlendiremeyen Kırmızı Siyahlı takım aradığı ikinci golü ise 90. dakikada Enes'in sağdan ortaladığı topa güzel bir kafa vuruşu yapan Gökhan'la bulurken maç 2-0 Erzincanspor'un üstünlüğü ile tamamlandı.
ŞAHİNOĞLU: GÜZEL BİR SERİ YAKLADIK
Maçtan sonra bir açıklama yapan Erzincanspor Teknik Direktör Sait Şahinoğlu, Bayazıtspor karşısında 3 puan aldıkları için mutlu olduklarını ifade ederek, "Aldığımız bu galibiyet bizim üst üste üçüncü galibiyetimiz. Güzel bir seri yakaladık ve artık bu maç bizim için geride kaldı. Bundan sonra Erzurum Büyükşehir Belediyespor maçına bakmalıyız. Aldığımız bu galibiyetle Erzurum maçına büyük moral ile çıkacağız." dedi
KARA: LİGDEKİ İDDİALI DURUMUMUZU SÜRDÜRÜYORUZ
Erzincanspor kulüp Başkanı Salih Kara ise Bayazıtspor karşılaşmasından alınan üç puanın sevindirici olduğunu söyleyerek, "Bu galibiyet ile ligdeki iddialı durumumuzu sürdürüyoruz. Takım olarak kazanmayı hak eden bir futbol ortaya koyduk ve Lig sonuna kadar da centilmence bu mücadelemizi sürdürerek şampiyon olacağız. Artık bundan sonra önümüzdeki karşılaşmalara bakacağız." dedi
BAŞKAN ÇAKIR ERZİNCANSPOR'U YALNIZ BIRAKMADI
Erzincan 13 Şubat Şehir Stadyumunda oynanan Erzincanspor, Bayazıtspor karşılaşmasını Erzincan Belediye Başkanı Yüksel Çakır, kulüp Başkanı Salih Kara ile birlikte izlerken Erzincanlı futbol severler ise oynanan bu karşılaşmaya geçtiğimiz haftalara göre daha yoğun ilgi göstererek Kırmızı Siyahlı takıma destek verdiler. Ligde oynadığı 5 karşılaşmadan 4 galibiyet bir de mağlubiyet alan Erzincanspor 12 puanla ligde 2. sırada bulunurken, rakip kaleye toplamda 14 gol atan Erzincanspor kalesinde ise 7 gol gördü.