Cingil, Uluslararası Toplantılarda Bursa Ve Türkiye'yi Temsil Ediyor

Yenişehir Belediye Başkanı Bülent Hamdi Cingil, kendisine verilen kritik görevlerde Bursa'yı ve ülkemizi başarıyla temsil ediyor.

Cingil, Uluslararası Toplantılarda Bursa Ve Türkiye'yi Temsil Ediyor
Türkiye'de bulunan 2131 belediye arasından ilk üçe girerek, aldığı görevlerde Bursa'yı ve ülkemizi temsil eden Yenişehir Belediye Başkanı Bülent Hamdi Cingil, "Ülkemiz adına şahsıma verilen bütün görevleri ekip arkadaşlarımızla beraber en iyi şekilde yerine getirmek için çalışmaya devam ediyoruz" dedi.
Cingil, Avrupa Konseyi yerel ve bölgesel yönetimler kongresi ulusal heyet üyeliği, Marmara Belediyeler Birliği AB ve uluslararası ilişkiler komisyonu üyeliği ve başkan yardımcılığı, UCLG' (Dünya Birleşmiş Kentler ve Yerel Yönetimler Birliği) üyesi, NALAS (Güney-Doğu Avrupa Yerel Yönetim Birlikleri Ağı Türk delegesi olarak görev yapıyor.
Cingil'in görev aldığı UCLG'ye (Dünya Birleşmiş Kentler ve Yerel Yönetimler Birliği) Türkiye'den 75 belediye üye. Cingil, NALAS'ta ise Türkiye'yi temsil eden 2 belediye başkanından bir olarak görev yapıyor.
Cingil, 16â€"20 Kasım 2010'da Meksika'nın Mexico City'de yapılacak olan ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ın UCLG dünya teşkilatı başkanlığına aday olacağı kongrede oy kullanacak.