CHP Osmaniye İl Başkanı Erdem: Kılıçdaroğlu'nun arkasındayız

Cumhuriyet Halk Partisi Osmaniye İl Başkanı İrfan Erdem, son günlerde partilerinde yaşanan olayları parti içerisinde bir grubun ve bir ekibin kişisel

Cumhuriyet Halk Partisi Osmaniye İl Başkanı İrfan Erdem, son günlerde partilerinde yaşanan olayları parti içerisinde bir grubun ve bir ekibin kişisel ve kısır çekişmelerinden, ileriye dönük bir takım hesaplarından kaynaklandığını söyledi.

Genel Başkan Kılıçdaroğlu'na desteklerinin tam olduğunu kaydeden İrfan Erdem kişisel ve kısır çekişmelerin çok seslilik anlamına gelmeyeceğini kaydetti.

İrfan Erdem, "Parti içerisinde yaşananlar bu yaklaşımların parti içi özgürlük ve demokratik bir tavır olarak da sayılamayacağı hepimizin ortak tespitleri arasındadır. CHP'nin yarınlara daha emin ve kararlı adımlarla yürüyebilmesi için birlikteliğe çok ihtiyaç vardır. Cumhuriyet Halk Partisine ve Kemal Kılıçdaroğlu'na olan güvenimiz tamdır. Ülkemizin ve halkımızın yüksek çıkarlarını korumak için insanüstü mücadele ve çabalar harcanırken; umutlarımızı yeniden bilinmeyen bir zamana ve belirsiz kıyılara sürüklemeye kimsenin hakkı yoktur, olmamalıdır." dedi.