Vali Ve Vekil Birlikte Beşik Salladı

Kırşehir Valisi Mehmet Ufuk Erden ve AK Parti Kırşehir Milletvekili Mikail Arslan, ziyaret ettikleri Kırşehir Fatma Bacı Sevgi Evleri Çocuk Yuvası'nda beşik sallayarak çocuklarla vakit geçirdi.

Fatma Bacı Sevgi Evleri Çocuk Yuvasında engelli vatandaşlar için tekerlekli sandalye dağıtım töreninde 10 engelli vatandaşa tekerlekli sandalye dağıtıldı. Dağıtım törenine Vali Mehmet Ufuk Erden olmak üzere AK Parti Kırşehir Milletvekili Mikail Arslan, Sosyal Hizmetler İl Müdürü Mahmut Dalgalı, Kırşehir Bedensel Engelliler Derneği Başkanı Servet Avkapan ve Ankara'dan engelli dernek başkanları ile çok sayıda engelli vatandaş katıldı.
Tekerlekli sandalye dağıtımından sonra Vali Erden ve Milletvekili Arslan, 0-3 yaş arası çocuk yuvasına geçerek buradaki çocukları ziyaret etti. Sevgi evlerinde himaye edilen 0-3 yaş arası çocuklarla birlikte vakit geçiren Vali ve Milletvekili, çocukların uyku zamanının gelmesi nedeniyle beşik salladı. Yetkililerden bilgiler alan Vali Erden ve Milletvekili Arslan, sevgi evlerinin düzenine ve temizliğine hayran kaldıklarını söyledi. Milletvekili Arslan bundan sonra sevgi evlerine daha sık geleceğini ve
çocuklarla ilgileneceğini belirterek, tesislerin yapılamasında ve hizmetlerde emeği geçen herkese teşekkür etti.