Has Partisi Eskişehir'de Çalışmalarına Hız Verdi

Halkın Sesi Partisi (HAS) kurucular kurulu üyesi İbrahim Atıcı, düzgün bir kadro ile Eskişehir halkının karşısına çıkacaklarını söyledi.

Has Partisi Eskişehir'de Çalışmalarına Hız Verdi
Halkın Sesi Partisi kurucular kurulu üyesi İbrahim Atıcı yaptığı açıklamada, Eskişehir'de 6 ilçe başkanına yetki verildiğini, diğer ilçelerde de kurulma çalışmasına başladıklarını belirtti.
Milletin takdir edeceği kişi ve kişiler ile seçime gireceklerini belirten Atıcı konuşmasını şöyle sürdürdü: "Yapacağımız çalışmalar ile tüm kesime hitap etmek istiyoruz. Şu anda ülkede muhalefet boşluğu var. Muhalefet gereğini yapmadığı için AK Parti iktidar olmayı sürdürüyor. Biz muhalefet değil iktidar olacağımıza inanıyoruz. Eskişehir'de taslak çalışmalarını tamamladık. İstişare toplantıları yapıyoruz. Sivil Toplum Örgütleri ile geniş çaplı toplantılar yapacağız. Çalışacağımız arkadaşlarımızın yüzde 70'i siyasi partilerde görev almamış, temiz siyasi geçmişi olan kişiler olacak. Şu ana kadar 3 günde 15 toplantı yaptık. Otel salonlarında arkadaşlarımız ile bir araya gelip çalışmalar yapıyoruz. Amacımız düzgün bir kadro ile halkımızın karşısına çıkmak" şeklinde konuştu.
Halkın Sesi Partisinde il ve ilçe başkanları şu isimlerden oluşuyor:
Eskişehir İl Başkanı Mustafa Özkan, Odunpazarı İlçe Başkanı, Ömer Uslu, Tepebaşı İlçe Başkanı Ramazan Güngören, Sarıcakaya İlçe Başkanı Suat Esen, Seyitgazi İlçe Başkanı Sıddık Alantaş, Sivrihisar İlçe Başkanı Yakup Özkan, Mahmudiye İlçe Başkanı Selim Tekin.