Has Parti İnegöl ilçe Başkanı olması beklenen Baykoz, partiden ayrıldı

Numan Kurtulmuş başkanlığında kurulan Halkın Sesi Partisi (Has Parti) anadoludaki teşkilatlanma çalışmalarını sürdürüyor. Ancak bu süreçte farklı göre

Numan Kurtulmuş başkanlığında kurulan Halkın Sesi Partisi (Has Parti) anadoludaki teşkilatlanma çalışmalarını sürdürüyor. Ancak bu süreçte farklı görevler için adı geçen partililer arasında henüz başlamadan partiden istifa edenler de var. Bursa'nın İnegöl ilçesinde belediye meclis üyesi olan İsmail Sıtkı Baykoz, partinin ilçe teşkilatını kurma çalışmalarını yarıda bıraktı.

İnegöl ilçe teşkilatı kurma çalışmalarını Saadet Partisi'nden ayrılan belediye meclis üyesi İsmail Sıtkı Baykoz üstlenmişti.

İlçe Başkanı olması beklenen Baykoz, istifa ettiğini açıkladı. Baykoz yaptığı açıklamada, yaşanan sürecin arzu edilen gibi olmadığını belirterek, "Ayrışmalar sonrasında Saadet Partisi içerisinde yaşadığım sorun ve sıkıntıların Has Parti içerisinde de devam ettiğini gördüğüm için çalışmalarda yer almayacağım. Bundan sonra halkın verdiği oyların hakkının muhafazası için belediye meclis üyeliği görevime bağımsız olarak devam edeceğim." dedi.