Uğur Mondial, 57. yılını Manavgat'ta Özcan Deniz konseriyle kutladı

Uğur Mondial Grubu , 57. kuruluş yıl dönümü kutlamasını Antalya'nın Manavgat ilçesindeki Kızılağaç Turizm Bölgesi (KTB)'de yaptı. Starlight Convention

Uğur Mondial Grubu , 57. kuruluş yıl dönümü kutlamasını Antalya'nın Manavgat ilçesindeki Kızılağaç Turizm Bölgesi (KTB)'de yaptı. Starlight Convention Center Otel'deki gecede sanatçı Özcan Deniz sahne aldı. 1200 bayinin katıldığı toplantıda bulunanlar Özcan Deniz şarkılarıyla coştu.

Kendisinin 20 yıldır sahnelerde olduğunu belirten Deniz, Uğur Mondial'ın 57 yıllık bir geçmişi bulunmasının büyük başarı olduğunu ifade etti. Uğur Mondial Satış Koordinatörü Erdoğan Ulaş, 57 yıl önce Aydın'ın Nazilli ilçesinden dondurma makinaları üretimiyle başladıkları yolculuklarında, 2010 yılında 137 ülkeye ihraç etme noktasına ulaştıklarını belirtti. Ürettikleri soğutma mekaniklerini Orta Avrupa, Avrasya, Kuzey Afrika ve Latin Amerika ülkelerine sattıklarını kaydeden Erdoğan Ulaş, hedeflerinin dünyada ilk 5'e girmek olduğunu vurguladı. Nazilli'de 52 bin dönüm üzerine kurulu fabrikalarında günlük 900 motosiklet ürettiklerini aktaran Ulaş, 55 dönüm üzerine kurulu bisiklet fabrikalarında günlük 2 bin bisiklet üretimi yaptıklarını söyledi. Ulaş, 40 model bisiklet üretimi yaptıklarını, hedeflerinin Avrupa pazarında söz sahibi olmak olduğunu dile getirdi. Ulaş, "Uğur bir dünya markası. Dünyanın 137 ülkesine ürün ihraç etmek büyük başarı. Soğutma mekaniklerinde elde ettiğimiz başarıyı motosiklet ve bisiklette de devam ettirmek istiyoruz. Motosiklet satışlarında bir numarayız. Hedefimiz bisiklet satışların da da bir numara olmak" diye konuştu.

Avrupa ülkelerine göre Türkiye'de bisiklet kullanımının çok düşük olduğunu anlatan Uğur Mondial Bisiklet Satış Müdürü Fatih Takmaklı, buna en güzel örneğin 16 milyon nüfuslu Hollanda'da 18 milyon bisikletin olduğunu belirtti. Avrupa ülkelerinde kariyer sahibi insanların işlerine bisikletle gelip gittiğine işaret eden Takmaklı, Türkiye'de toplam bisiklet satışının 1 milyon olduğunu, bunun da Avrupa ülkeleriyle kıyaslandığında çok düşük seviyede olduğunu vurguladı. Takmaklı, Türkiye'de bisiklete binmeye teşvik için 'her eve bir bisiklet' kampanyası başlattıklarını sözlerine ekledi.