Beşiktaş Porto maçı saat kaçta hangi kanalda olacak?

Beşiktaş Porto ile bu akşam karşılaşıyor. Beşiktaş Porto maçında Beşiktaş'ın en büyük eksiği Quaresma. UEFA Avrupa Ligi L Grubu dördüncü hafta maçı olan Beşiktaş Porto maçı TSİ. 22.05'de başlayacak. Siyah beyazlı oyuncular Beşiktaş Porto maçı için dün Porto'ya uçtu.

Beşiktaş Porto maçı saat kaçta hangi kanalda olacak?
Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi L Grubu dördüncü hafta maçında bu akşam Porto ile deplasmanda karşılaşacak. Grupta dokuz puanlı Porto'nun ardından altı puanla ikinci sırada yer alan siyah-beyazlı ekipte en büyük eksik Ricardo Quaresma.

Sakatlığı geçen Mehmet Aurelio kadroda. Quaresma'nın yanı sıra Ferrari, Nobre, Ekrem ve Cenk de kadroya alınmadı.

Beşiktaş teknik direktörü Bernd Schuster, Porto'nun özellikle evinde çok güçlü olduğunu ama maçların oynanmadan kazanılmadığıın belirterek, "buradan puan veya puanlar alarak gruptan çıkmayı garantileyebiliriz" dedi.

Gerçek rakiplerinin Rapid Wien ve CSKA Sofya olduğunu belirten Schuster, "altı puanımızı da asıl rakiplerimizden aldık. Bu maçtan sonraki karşılaşmalar çok önemli. Bunları da en iyi şekilde atlatmaya çalışacağız" diye konuştu.

Beşiktaş'ı iki hafta önce İstanbul'da 3-1 yenen Porto'nun rövanş maçında kadroda rotasyona gitmesi ve önemli oyuncularını dinlendirmesi bekleniyor.


CANLI ANLATIM İÇİN TIKLAYIN


Hafta sonu ezeli rakibi Benfica ile oynayacağı maça daha fazla önem veren Portekiz temsilcisinde Maicon ve Fernando cezalı.

Dokuz haftası geride kalan Portekiz liginde 25 puan toplayan Porto, en yakın rakibi Benfica'nın yedi puan önünde liderlik koltuğunda oturuyor.

Dragao Stadı'nda TSİ 22.05'te başlayacak olan mücadeleyi İtalyan hakem Paolo Tagliavento yönetecek.

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi L Grubu'nda bu akşam Porto ile yapacağı maç için Portekiz'e geldi.
Sabah saatlerinde İstanbul'dan hareket eden siyah-beyazlı takımın kafilesi, 4 saatlik yolculuğun ardından Porto'ya ulaştı.
Kafilede kulüp başkanı Yıldırım Demirören ve yöneticiler de yer aldı. Beşiktaşlı futbolcuları ve teknik heyeti havaalanında az sayıdaki siyah-beyazlı taraftar karşıladı. Taraftarlar, İspanyol yıldız Guti'nin yanı sıra Bobo'ya ilgi gösterdi. Bobo lehine tezahüratta bulunan taraftarlar, Guti ile de bol bol fotoğraf çektirdi.
Siyah-beyazlı takımına Portekiz basını da ilgi gösterdi. Portekizli gazeteciler, özellikle Guti ve teknik direktör Bernd Schuster'le yakından ilgilenip, röportaj yaptılar.
Beşiktaş kafilesi, daha sonra kalacağı otele geçti.

AURELİO VE FATİH TEKKE KADRODA

Beşiktaş'ın Porto kafilesinde sakatlığı geçen Mehmet Aurelio ile Sivasspor maçı sonrası teknik direktör Schuster'le gerginlik yaşadığı iddia edilen Fatih Tekke de yer aldı.
Siyah-beyazlı takımın 19 kişilik kadrosunda genç Umut Kaya da kendine yer buldu.

QUARESMA YOK


Siyah-beyazlı takımın Portekizli yıldızı Quaresma ise sakatlığı nedeniyle eski takımına karşı yine forma giyemeyecek.
Yıldızı Porto'da parlayan ve daha sonra önemli takımlarda oynama şansı yakalayan Quaresma, sakatlığı nedeniyle ülkesine getirilmedi.
Quaresma'nın yanı sıra diğer sakat oyuncular Ferrari, Nobre, Ekrem, Cenk, Rıdvan ile isimleri UEFA'ya bildirilmediği için bu karşılaşmada forma giyemeyecek Fink, Yusuf ve Onur kadroya alınmadı.

GUTİ: 'FAVORİ PORTO'

Beşiktaş'ın dünyaca ünlü futbolcusu Guti, bu akşamki maçta favorinin Porto olduğunu söyledi.
Siyah-beyazlı kafileyi karşılayan Portekiz basınının sorularını yanıtlayan İspanyol futbolcu, Porto'nun bu akşamki maçta favori olduğunu belirterek, 'Ancak biz de iyi sonuç alabiliriz. Quaresma'nın olmaması bizim için bir sıkıntı. Porto büyük ve güçlü bir ekip. Kazanmak için iyi mücadele vereceğiz' dedi.

KARTAL İDDİALI


UEFA Avrupa Ligi Gruplarında Beşiktaş, Porto ile iki hafta önce karşılaşmış ve İnönü Stadı’ndaki maçtan 3-1 mağlup ayrılmıştı.

Siyah Beyazlı ekip hem rövanşı almanın hem de gruptan çıkmamanın hesaplarını yapıyor.

Grupta 9 puanla lider durumda bulunan Porto, maçı kazanması halinde gruptan çıkmayı garantileyecek. 6 puanlı Beşiktaş ise maçtan 3 puanla ayrılması durumunda bir üst tur için büyük avantaj yakalayacak.

Beşiktaş’ta sakatlıkları bulunan Quaresma, Ferrari, Nobre, Ekrem, Cenk, Rıdvan ile isimleri UEFA’ya bildirilmeyen Fink, Yusuf ve Onur Bayramoğlu kadroya alınmadı.

Temsilcimizin zorlu maça Rüştü, İbrahimToraman, Zapotocny, İbrahim Üzülmez, Hilbert, Ernst, Aurelio, Necip, Guti, Tabata ve Bobo 11’i ile çıkması bekleniyor.

Güçlü Portekiz temsilcisine baktığımızda ise ligde geride kalan 9 haftada, en yakın takipçisinin 7 puan önünde, namağlup liderliğini sürdürüyor.

Teknik direktörlüğünü Andre Villas Boas’ın yaptığı Porto takımının kadrosunda önemli oyuncular bulunuyor. Ancak Boas’ın yedeklere şans vererek, farklı bir 11 sahaya süreceği iddia ediliyor. Buna gerekçe olarak da Porto’nun 7 Kasım’da Benfica ile oynayacağı zorlu derbi gösteriliyor.

Saat 22.05’te başlayacak mücadeleyi, İtalyan hakem Paolo Tagliavento yönetecek.

L Grubu

1- Porto........................................9
2-Beşiktaş....................................6
3-Rapid Wien...............................3
4-CSKA Sofya.............................0

Kartal Porto'da avda

Beşiktaş küme düşebilirdi