Bayanlara Yönelik Bilgisayar Kursu Sertifika Töreni Yapıldı

Bayanlara yönelik düzenlenen ve 50 kişinin katıldığı bilgisayar kursunda başarı gösteren yirmi beş kursiyer bayan, belediye eğitim kültür salonunda düzenlenen törenle sertifikalarını aldı.

Sertifika törenine, Belediye Başkan Yardımcısı Ömer Faruk Çınargil, Başkan Danışmanı Mustafa Saydam, Kent Konseyi Yürütme Kurulu Üyesi Gülten Erçelik ve kursiyer bayanlar katıldı. Sertifika töreninde konuşan Belediye Başkan Yardımcısı Ömer Faruk Çınargil bayanların manevi anlamda en değerli varlık olduklarını söyleyerek, "Bizler bu bilinç içerisinde, toplumun her aşamada eğitimli-kültürlü, kendisini geliştirmiş, üretime katkı sağlayan bireyler olarak toplum hayatındaki hak ettikleri saygın yerlerini almaları gerektiğini düşünüyorum. Bu ve benzeri faaliyetlerin devam etmesi halinde kendinize olan öz güveninizin arttığı, yeteneklerinizi değişik işlerde, faydalı şekilde, toplum menfaati için kullanabileceğiniz daha anlamlı faaliyetler içerisinde bulunmanız gerekiyor" dedi.
Belediye Başkan Yardımcısı Ömer Faruk Çınargil yaptığı konuşmanın ardından sertifika almaya hak kazanan bayanlara sertifikalarını verdi.