Vurulan şüphelinin sağlık durumu iyi

Adana'da, polisin "dur" ihtarına uymayan bir genç tabancayla vurularak yakalandı. Numune Hastanesi'nde tedavi altına alınan hırsızlıktan birçok sabıka

Adana'da, polisin "dur" ihtarına uymayan bir genç tabancayla vurularak yakalandı. Numune Hastanesi'nde tedavi altına alınan hırsızlıktan birçok sabıkası olduğu belirtilen 16 yaşındaki Berzani A.'nın sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

Emniyet Müdürü Mehmet Salih Kesmez, dün Mersin'deki bir cinayet olayının ardından zanlılarının 33 plakalı araçla Adana'ya gelebileceği bilgisi üzerine tüm ekiplerin dikkatli ve duyarlı bir şekilde çalışma yaptığını söyledi. Gece geç saatlerde polis ekiplerinin şüphelendikleri 33 KEH 88 plakalı bir aracı durdurmak istediğini anlatan Kesmez, ancak aracın uzun bir takibin ardından durmadığını içindeki şüpheli kişilerin de tüm ikazlara rağmen polis araçlarına çarparak durduklarını bildirdi. Kazanın ardından kaçmaya çalışan kişilerin cinayet zanlıları olabileceği ihtimalin üzerine polisin önce uyarı ateşe açtığını tüm uyarılara rağmen zanlıların kaçtığını bir şüphelinin vurularak ele geçirildiğini söyledi. Kesmez, araçta bulunan Berzani A., Behçet A. (20), Mazlum Ö. (20)'nün cinayet olayıyla ilgilerinin olmadığını, Alper E. U. hariç diğerlerinin hırsızlık, yağma, terör eylemleri için gösteri yapmak gibi suçlardan birçok sabıkaları bulunduğunu vurguladı.