Kent Konseyi Yürütme Kurulu, Yeni Başkanla Toplandı

Kayseri Kent Konseyi Yürütme Kurulu, Ömer Dengiz'in AK Parti İl Başkanlığı'na atanmasının ardından Başkan seçilen Hakan Mahiroğlu başkanlığındaki ilk toplantısını gerçekleştirdi.

Kent Konseyi Yürütme Kurulu, Yeni Başkanla Toplandı
Büyükşehir Belediyesi Başkanlık Brifing Salonu'nda gerçekleştirilen toplantıya yeni oluşturulan Yürütme Kurulu Üyeleri'nin yanı sıra eski Başkan Ömer Dengiz de katıldı. Başkan Mahiroğlu, Dengiz'e Kent Konseyi'nde yaptığı çalışmalar nedeniyle bir plaket verdi.
Eski Başkan Ömer Dengiz sunulan plaketin kendisini çok mutlu ettiğini belirterek, Kayseri Kent Konseyi'nin bugüne kadar bulunduğu en güzel ortamlardan biri olduğunu söyledi. Dengiz, "Yaklaşık bir buçuk yıl Kayseri için en güzelini yapmak amacıyla hep beraber çalıştık. Çalıştığım arkadaşların hepsinin yeni yüzler olması beni ayrıca mutlu etti. Kent Konseyi başkanlığına seçildiğim ilk gün alınan kararların hepsinin takipçisi olacağını söylemiştim. Devam eden Büyükşehir Belediye Meclisi Üyesi sıfatımla bu sözümün arkasında duracağım" dedi.
Kayseri Kent Konseyi Başkanı Hakan Mahiroğlu ise başkanlığı süresince yaptığı çalışmalardan dolayı Ömer Dengiz'e teşekkür ederek "Hepimiz gönüllü olarak bu çalışmaları yürütüyoruz. Sizinle çalışmak bizim için ayrı bir keyif oldu. Hepimizin amacı Kayserimiz için en güzelini yapmak" şeklinde konuştu.
Kayseri Kent Konseyi Yürütme Kurulu ilk toplantısında Erciyes Kar Kaplanları Spor Derneği, TMMOB Peyzaj Mimarları Odası, Emniyet Teşkilatı Vazife Malulü Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Anadolu Hukuk Derneği, Dadaloğlu Eğitim, Kültür, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ile Kayseri Bedensel Engelliler Derneği'nin Kent Konseyi'ne üyelik için yapmış olduğu başvuruları değerlendirerek taleplerin Genel Kurula havale edilmesine karar verdi.
Yürütme Kurulu toplantıda ayrıca tasarım aşamasında olan Kent Konseyi web sitesi logo tasarılarını değerlendirerek, sitede kullanılacak logoyu da belirledi.
Kent Konseyi Yürütme Kurulu Üyeleri ise şu isimlerden oluştu; Hakan Mahiroğlu (Başkan), Oktay Durukan (Genel Sekreter), üyeler Ekrem Erden, Mevlüt Çakmak, Ali Aydın, Nurettin Okandan, Ahmet Oğuz, Ayşe Uzunlu, Ali Yavuz, Sadettin Kulkul, Asuman Gölgeli ve Zeynel Abidin Kaymak.