Gençlerbirliği, zorlu Kayserispor virajında 3 puan hesapları yapıyor

Spor Toto Süper Lig'de hafta sonu Kayserispor ile karşılaşacak Gençlerbirliği hazırlıklarına devam ediyor.

Geçtiğimiz hafta Manisaspor galibiyetiyle

Spor Toto Süper Lig'de hafta sonu Kayserispor ile karşılaşacak Gençlerbirliği hazırlıklarına devam ediyor.

Geçtiğimiz hafta Manisaspor galibiyetiyle moral kazanan Başkent ekibi, şampiyonluğun önemli adaylarından Kayserispor karşılaşması hazırlıklarını sürdürüyor.

Günü tek idmanla tamamlayan kırmızı-siyahlı ekip yarın yapacağı antrenmanın ardından Kayseri'ye hareket edecek. Teknik Direktör Ralf Zumdic yönetiminde yapılan çalışma yaklaşık bir buçuk saat sürdü. Antrenman ısınma koşusundan sonra koordinasyon çalışmasıyla devam etti. Daha sonra dar alanda 3 mini kaleye gol ve savunma organizasyonuna çalışan oyuncular, son olarak yarı alanda çift kale maç ile antrenmanı tamamlandı. Öte yandan tedavileri süren Billy, Cem Atan, Curri, Mustafa ve Harbuzi ise antrenmanda yer almadı.

Antrenman sonrası değerlendirmede bulunan defansın başarılı oyuncusu Aykut ise, 3 haftalık mağlubiyet serisi sonrası, Manisaspor galibiyetiyle büyük moral kazandıklarını söyledi. Takımı olarak Kayserispor karşılaşmasına çok iyi hazırlandıklarına dikkat çeken genç oyuncu, zor bir karşılaşmaya çıkacaklarını bu maçı da kazanın çıkış yakalamak istediklerini belirtti.