Yozgat Ülkü Ocaklarından İha'ya Ziyaret

Yozgat Ülkü Ocakları Başkanı Adnan Menderes Gülbaş ve yönetim kurulu üyeleri İhlas Haber Ajansı (İHA) Yozgat bürosunu ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Yozgat Ülkü Ocaklarından İha'ya Ziyaret
Kasım ayı başında Yozgat Ülkü Ocakları Başkanlığı görevine getirilen Adnan Menderes Gülbaş, Başkan Yardımcısı Yasin Muş ve yönetim kurulu üyeleri İHA'yı ziyaret ederek yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verdi. Ülkücülerin milliyetçi ve maneviyatçı örnek Türk gençleri olduğunu belirten Gülbaş, "Hedefimiz geçmiş dönemde yaşanan bazı olaylardan dolayı halk arasında oluşan ön yargıyı kaldıracağız. Bizler, Alparslan'ın Fatih'in Yavuz'un torunlarıyız, onlara yakışır şekilde hareket edeceğiz. Ülkü Ocaklarının kapısı herkese açıktır" dedi.
Yozgat'ta Ülkü Ocaklarının sosyal faaliyetlerini daha da artıracaklarını belirterek, "İlk önce Başbuğ Alparslan Türkeş'in hayatını anlatan tiyatro getireceğiz. Daha sonra çeşitli konularda konferanslar düzenleyeceğiz. Amacımız, Ülkü Ocaklarının, ülküsünü Yozgat'ta en iyi şekilde temsil etmektir" diye konuştu.