İstanbul B.B. sahasında Fenerbahçe'yi konuk ediyor

Spor Toto Süper Ligi'nin 14. haftasında İstanbul Büyükşehir Belediyespor bugün saat 19.00'da sahasında Fenerbahçe'yi konuk ediyor.

İstanbul B.B. sahasında Fenerbahçe'yi konuk ediyor
Spor Toto Süper Ligi’nin 14.haftasında Fenerbahçe deplasmanda İstanbul Büyükşehir Belediyespor’un konuğu oluyor. Bugün saat 19.00’da başlayacak olan İstanbul B.B - Fenerbahçe maçını hakem Halis Özkahya yönetecek.

Bu sezon Spor Toto Süper Lig’de başarılı bir grafik çizen ve geride kalan 13 haftada 23 puan toplayarak 5.sırada yer alan İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile, 13 haftada 24 puan toplayarak 4.sırada yer alan Fenerbahçe arasında oynanacak zorlu mücadele Lig TV’den canlı olarak yayınlanacak.

İSTANBUL B.B. CEPHESİ


İstanbul Büyükşehir Belediyespor'da sakatlıkları bulunan Taner Gülleri, Marcus Vinicius Cesario, Serhat Gülpınar, Ergün Berişa, Marcus Barbosa, Metin Depe ve Can Arat'ın bugünkü maçta forma giyemeyeceği bildirildi. Sakatlığı geçen kaleci Kenan Hasagic ile Martin Kus hakkındaki kararı ise teknik heyet maç saatinde verecek.

FENERBAHÇE CEPHESİ


Fenerbahçe'de 3 maçlık cezası biten Uruguaylı savunma oyuncusu Lugano'nun arka adalesindeki sakatlık sorunu nedeniyle İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçında forma giymesinin çok zor olduğu kaydedildi.

Arka adalesindeki sorun nedeniyle tedavisine devam edilen Lugano'nun yokluğunda teknik direktör Aykut Kocaman'ın Gaziantepspor ve Bucaspor maçında görev verdiği Bekir-Yobo ikilisini birlikte oynatmaya devam edeceği kaydedildi. Bu arada sakatlığı nedeniyle tedavi süreci devam eden sağ bek Gökhan Gönül'ün durumunun da henüz netlik kazanmadığı ve son kararın maç saatinde verileceği belirtildi.

TAKIMLARIN KADROLARI


İSTANBUL B.B.

Hasagiç (Oğuzhan)
Cihan
Mahmut
Serhat
Ekrem
Efe
Zeki
Gökhan
Holmen
İbrahim Akın
Tum

FENERBAHÇE

Volkan Demirel
Gökhan Gönül (Okan)
Yobo
Bekir
Caner
Cristian
Gökay
Mehmet Topuz
Stoch
Alex
Niang

Stat: Atatürk Olimpiyat Stadı
Saat: 19.00
Hakem: Halis Özkahya
Yayın: Lig TV