Sadak Siirt Barosunu Ziyaret Ederek Yeni Yönetime Başarılar Diledi

Siirt Belediye Başkanı Selim Sadak, Siirt Barosunun yeni yönetimini ziyaret ederek başarılar diledi.

Siirt Adliye Sarayındaki Baro Başkanlığında gerçekleşen ziyarette Belediye Başkanı Selim Sadak'ın yanı sıra Belediye meclis üyeleri katıldı. Siirt Baro Başkanı Av.Mehmet Cemal Acar tarafından baro kapsında karşılanan Selim Sadak ve beraberindekiler bir süre sohbet etti.
Ziyaret sırasında konuşan Belediye Başkanı Selim Sadak; gün geçtikçe halkın savunma mekanizmasının daha da güçlendiğini belirterek, halkla birlikte hak ve özgülükler temelinde Siirt barosunun başarılı olacağına inandıklarını ifade etti. Siirt Baro Başkanı Av. Mehmet Cemal Acar da, Kendileri ile çalışmanın ve görüş alış verişinde bulunmaktan memnuniyet duyacaklarını, Baronun her zamanda hakkın hukuk yanında olduğunu söyledi. Acar, üstünler hukuku değil de, hukukun üstünlüğünün sağlanmasının tüm ülke için
ihtiyaçların başında geldiğini ifade ederek ülkenin normalleşmesi, sivilleşmesi kendileri için önemli kriterler olduğunu, umutlarının ve beklentilerinin ülkenin şeffaflaşması, demokrasinin güçlenmesi, normalleşmenin bölgede de sağlanması olduğunu söyledi.