Ak Parti İl Başkanı Şahin'den Chp'ye Tepki

AK Parti Malatya İl Başkanı Mustafa Şahin, bazı generallerin görevden alınması ile ilgili olarak CHP'nin yaptığı açıklamalara tepki gösterdi.

Ak Parti İl Başkanı Şahin'den Chp'ye Tepki
Parti binasında düzenlenen Halk Günü'nde konuşan AK Parti İl Başkanı Mustafa Şahin, AK Parti'nin ilkeli duruşun partisi olduğunu söyleyerek, "Ancak karşımızda bize muhalefet etmek için muhalif durmaya çalışan bazı siyasi partilerin son günlerdeki açıklama ve duruşlarını esefle karşılamaktayız. İnsanlarımızın. başına balyozla vurmak için yeltenen, insanlarımızın bugüne kadar insan hakları noktasında, insanca yaşamalarının düzelmesi noktasında hep önlerinde engel olan, barikat kuran o güçlerin bugün
ellerindeki balyozun alınması noktasında hükümetin göstermiş olduğu iradenin halkımız adına ne kadar önemli olduğuna hep beraber şahit olmaktayız. Ancak ne acıdır ki, kendisini halkçı olarak ilan eden, halkçı olarak iddia eden bir siyasi partimizin her seferinde bunların avukatlığına soyunmaları da halkımız tarafından çokta böyle esefle karşılanmakta. Halkımız her zamanki gibi gereken cevabı verecektir" dedi.
Şahin, AK Parti Hükümetleri döneminde Malatya'daki problemlere her zaman bakan düzeyinde ziyaretler yapılarak çözüm bulunduğu ve son olarak ta Ulaştırma Bakanı Binalı Yıldırım'ın 27 Kasım 2010 (yarın) Malatya'ya gelerek havaalanındaki açılış törenine katılacağı belirterek, tüm vatandaşları saat 11.00'de başlayacak olan törene davet etti.