6 yaşındaki Mevlüt'ten 33 gündür haber alınamıyor

Kahramanmaraş'ın Ekinözü ilçesi Kandil köyünde 23 Ekim'de kaybolan 6 yaşındaki Mevlüt Boz'un babası Mehmet Boz, aile olarak psikolojik bunalım içerisi

Kahramanmaraş'ın Ekinözü ilçesi Kandil köyünde 23 Ekim'de kaybolan 6 yaşındaki Mevlüt Boz'un babası Mehmet Boz, aile olarak psikolojik bunalım içerisinde olduklarını söyledi. Boz, umudunu yitirmediğini ifade etti.

33 gündür oğlundan haber alamayan Mehmet Boz, Kıbrıs, Düzce, Adapazarı, Mersin'den ihbarlar geldiğini ve soruşturmaların sürdürüldüğünü ifade etti. Boz, "Biz ilk kaybolduğunda köydedir, bir şekilde ortaya çıkar eve gelir diye düşündük. Ancak akşam olup da eve gelmeyince durum ortaya çıktı. 33 gündür haber alamıyoruz. Ciğerimiz yanıyor. Evlat acısı çok kötü bir şey." diye konuştu.

Baba Boz, "Ulusal bir televizyon kanalında durum ile ilgili olarak kamuoyuna bilgi veriyorum. Bana göre Mevlüt'ün ortadan kaybolmasında yüzde yüz insan eli var. Yüzde 50 araç çarpması sonucu çarpanlar aldı götürdü yüzde 50 de kaçırılma ihtimali var. Tüm bu ihtimaller çerçevesinde soruşturmalar sürüyor.Emniyet güçleri her türlü durumu değerlendiriyor." ifadelerini

kullandı. Ayrıca kayıp Mevlüt için babası Mehmet Boz'un çalıştığı kurum küçük çocuğu gören ve duyanların ihbar etmesi durumunda 25 bin lira ödül vereceğini duyurdu.