Kurtlar Vadisi Pusu 101. bölüm fragmanı (Diziye Çakır mı gelecek?)

Kurtlar Vadisi Pusu 101. bölüm fragmanı yayınlandı. Kurtlar Vadisi Pusu 101. son bölüm fragmanında neler oluyor? Kurtlar Vadisi Pusu 101. bölüm fragmanı izle.

Kurtlar Vadisi Pusu 101. bölüm fragmanı (Diziye Çakır mı gelecek?)
Kurtlar Vadisi'nin fenomen karakteri Çakın'ın oğlu Pusat yeniden Vadi'ye dahil olacak mı? İşte detaylar...

Şu sıralar diziyle ilgili, henüz kesin olmasa da, en çok konuşulan haber; 'Pusat' karakterinin yakın zamanda tekrar 'Kurtlar Vadisi'ne dahil olacağı... Şimdilerde 15-17 yaşlarında olması gereken 'Pusat'ın babasının yolundan gideceği ve eski hesaplaşmaların gündeme geleceği duyumlar arasında. 'Pusat' karakterini kimin canlandıracağıyla ilgili tartışmalar yapılırken, henüz yapım şirketinden konuyla ilgili bir açıklama gelmedi. 'Çakır'ın hayranları ise şimdiden onlarca öneri yağdırmaya başladı...

KURTLAR VADİSİ PUSU 101.BÖLÜM FRAGMANI İZLE

POLAT PADİŞAH OLUYOR

Kurtlar Vadisi dizi ve film serilerinde ‘Polat’ karakteriyle boy gösteren Necati Şaşmaz, yani bir sinema filminde daha kamera karşısına geçecek.

Pana Filmin yapımcılığını üsteneceği filmde Osmanlı İmparatorluğu’nda Kaptan-ı Derya olarak görev yapan Barbaros Hayrettin Paşa’nın hayatını canlandıracak olan Şaşmaz oyunculuk açısından da büyük bir sınavı daha vermiş olacak.

Ünlü oyuncu ‘Polat Alemdar’ karakterinin dışında ilk kez başka bir rolde boy gösterecek. Şaşmaz’ın filmde nasıl bir performans göstereceği ise şimdiden hayranları arasında merak konusu oldu.