Doç. Dr. Mazhar Bağlı 'Türkiye'de Çağdaşlık ve İleri Demokrasi'yi anlatacak

Seyhan Belediye Başkanı Prof. Dr. Azim Öztürk'ün başlattığı ve geleneksel hale getirdiği 'Seyhan Konferansları' dizisi devam ediyor. Doç. Dr. Mazhar B

Seyhan Belediye Başkanı Prof. Dr. Azim Öztürk'ün başlattığı ve geleneksel hale getirdiği 'Seyhan Konferansları' dizisi devam ediyor. Doç. Dr. Mazhar Bağlı, 2 Aralık Perşembe günü saat 18.00'de Seyhan Kültür Merkezi'nde düzenlenecek konferansta 'Türkiye'de Çağdaşlık ve İleri Demokrasi'yi anlatacak.

Seyhan Konferansları kapsamında önceki aylarda konularında uzman çok sayıda isim ağırlanmıştı. Korkut Özal, İlber Ortaylı, Mehmet Altan, Mümtaz'er Türköne, Vehbi Vakkasoğlu ve Cüneyt Arkın gibi önemli isimlerin katıldığı Seyhan Konferansları dizisi 2 Aralık Perşembe günü siyaset bilimci Doç. Dr. Mazhar Bağlı ile sürecek.

Türkiye'de çeşitli çevrelerce son aylarda sıkça kullanılmaya başlayan 'ileri demokrasi' kavramının sosyal ve kültürel karşılığının anlatılacağı konferansa tüm Adanalılar davet edildi.

Seyhan Belediye Başkanı Prof. Dr. Azim Öztürk, "Seyhan Konferansları bundan öncekilerde olduğu gibi yine kendi konusunda uzman bir ismi ağırlıyor. Türkiye gündeminde tartışılan yeni bir kavramı her boyutuyla anlamak isteyen herkesi konferansımıza davet ediyoruz." dedi.