'Bizi birlikte oynatmazlardı'

Fenerbahçe'nin lig tarihindeki 3 bininci golünü, Bucaspor kalesine gönderen Kaptan Alex De Souza, o maçta...


Fenerbahçe'nin lig tarihindeki 3 bininci golünü, Bucaspor kalesine gönderen Kaptan Alex De Souza, o maçta giydiği forma ve kramponlarını müzeye koydu.
Şükrü Saracoğlu Stadı'nın altındaki Fenerbahçe Müzesi'nde yapılan törende, sarı-lacivertlilerin tarihteki 1. golünü atan Puşkaş Ergun lakaplı Ergun Öztuna ile bir araya gelen Alex, 3 bininci golü attığı asıl formayı, maçın devre arasında Bucasporlu 5 numaralı oyuncu Mulemo'ya verdiğini itiraf edip, müzeye koyduğu formanın ikinci devre giydiği forma olduğunu dile getirdi. Sarı-lacivertliler, golü attığı an üzerinde bulunan asıl formayı alabilmek için Bucaspor Yönetimi'ne başvurdu.
Ergun Öztuna'nın törende, "Amma da boyluymuş" diye takıldığı Alex, tarihe geçmekten gurur ve mutluluk duyduğunu dile getirip, "Ben bu tür şeylere önem veren birisiyim. Her zaman hatırlanacak, tarihe yazılacak bir durum olduğu için çok mutluyum. Fenerbahçe tarihine geçmiş birçok isimle tanıştım. Bunlardan biri de şu an takımı çalıştıran hocamız" dedi.

Kocaman katılmadı
Fenerbahçe'nin 1. golünü atan Ergun Öztuna da, Alex'in Bucaspor maçında attığı gollerin hepsinin güzel olduğunu, 3 bininci golü Alex'in hak ettiğini söyleyip, "Ben de orta sahadaydım. Şimdi birlikte oynama şansımız olsa, bizi birlikte oynatmazlardı. Alex'e yakıştı. 3 bininci golü o atmasa hepimiz üzülürdük" dedi.
Öte yandan Alex'in müzede yapılan törenine Teknik Dirkektör Aykut Kocaman'ın katılmaması dikkat çekti. 


Erol Togay gelemedi

Müzedeki özel bölümde Alex'in, Bucaspor karşısında ikinci yarıda giydiği forması ve ve kramponunun bulunduğu bölümde 1. golü atan Ergun Öztuna, bininci golü atan Erol Togay ile 2 bininci golü atan Uche'nin de temsili formaları yer aldı. Sarı-lacivertlilerin bininci golüne imzasını koyan Togay'ın rahatsızlığı nedeniyle törene katılamadığı açıklandı.