Bursaspor Valencia deplasmanına 3 puan için çıkıyor

Şampiyonlar Ligi'nde C Grubu'nda yer alan temsilcimiz Bursaspor bugün saat 21.45'te deplasmanda Valencia ile karşı karşıya gelecek. Bursaspor'da hedef 3 puan.

Bursaspor Valencia deplasmanına 3 puan için çıkıyor
Şampiyonlar Ligi’ne tarihinde ilk kez katılan Bursaspor, bugün Mehmet Topal'ın formasını giydiği İspanyol Valencia ile karşı karşıya geliyor. Şampiyonlar Ligi’nde henüz gol atma başarısı gösteremeyen Bursaspor, tarihinde bir ilke imza atmak istiyor. Bursaspor ilk maçta sahasında 4-0 yenildiği Valencia ile bu kez İspanya’da kozlarını paylaşacak.

Saat 21.45’te başlayacak olan Valencia-Bursaspor maçını Portekiz Futbol Federasyonu'ndan Bruno Miguel Duarte Paixao yönetecek. Paixao'nun yardımcılıklarını Venancio Manuel Raposo Batista Tome ve Ricardo Jorge Ferreira Santos yapacak.

Valencia ile Bursaspor arasındaki zorlu mücadele Star TV’den canlı olarak yayınlanacak.


Bursaspor Valencia deplasmanına 3 puan için çıkıyor

VALENCİA CEPHESİ


C Grubu'nda ikinci sırada yer alan Valencia temsilcimiz karşısında alacağı galibiyetle bir üst tura yükselmek istiyor. Bu maçla aynı saatte oynanacak olan Glasgow Rangers-Manchester United mücadelesindE, İskoç ekibinin puan kaybetmesi Valencia'ya avantaj sağlayacak.

İspanyol ekibinde temsilcimiz Mehmet Topal'ın, ilk maçta olduğu gibi bu maçta da forma giymesi bekleniyor.

BURSASPOR CEPHESİ


İspanya'nın Valencia takımıyla deplasmanda karşılaşacak olan Bursaspor, bu maçta Şampiyonlar Ligi'ndeki kötü gidişatına ''Dur'' demek istiyor. Temsilcimiz, bu zorlu maçta Şampiyonlar Ligi'ndeki ilk golünü atıp, ilk puan veya puanları almanın hesaplarını yapıyor.

Bursaspor'da sakatlığı bulunan Ali Tandoğan'ın dışında Rumen futbolcu Kirita ve Arjantinli forvet Steinert Valencia maçının kadrosuna alınmadı.

TAKIMLARIN KADROLARI


VALENCİA

Cesar
Maduro
Dealbert
Costa
Bruno
Mehmet Topal
Joaquin
Tino Costa
Pablo Hernandez
Aduriz
Soldado

BURSASPOR

Ivankov
Mustafa Keçeli
İbrahim
Ömer Erdoğan
Gökçek Vederson
Ergiç
Volkan Şen
Ozan İpek
Insua
Turgay
Sercan

STAT: Estadi de Mestalla
SAAT: 21.45
HAKEM: Bruno Miguel Duarte Paixao
YAYIN: Star Tv