Ziraat Bankası'ndan Atb'ye Ziyaret

Ziraat Bankası Antalya Bölge Başkanlığı'na atanan Recep Özdemir ve beraberindeki heyet Antalya Ticaret Borsası (ATB) Yönetim Kurulu Başkanı Ali Çandır'ı ziyaret etti.

Ziraat Bankası'ndan Atb'ye Ziyaret
Ziraat Bankası'nın tarım sektörüne desteklerini olumlu karşıladıklarını söyleyen Ali Çandır, Ziraat Bankası'nın yeni yapılanması ile yürütülen çalışmalara ivme kazandırdığını kaydetti. Ziraat Bankası Bölge Başkanlığı ile yürütülen 'Tarımda Küçük İşletme Kalmasın' projesinin tarım sektörüne önemli kazanımlar sağladığını vurgulayan Çandır, tarımsal üretimi artıracak projelere önem verdiklerini söyledi. Çandır, Ziraat Bankası'nın üreticiye kullandırdığı kredi faiz oranlarının makul seviyeye çekilmesi gerektiğini vurguladı.
Ziraat Bankası Antalya Bölge Başkanı Recep Özdemir, bölge başkanlığı olarak yürüttükleri çalışmalar hakkında bilgi verdi. Tarımda Küçük İşletme Kalmasın projesinin Isparta ve Burdur'da üreticiye olumlu yansımaları olduğunu belirten Özdemir, projenin Antalya etabının programlanması konusunda görüşlerini dile getirdi. Özdemir, ATB ile güzel çalışmalara imza attıklarını ifade ederek, bu çalışmaları artırmak istediklerini kaydetti.