Milletvekili Çalışkan, Bayramı Hemşerileriyle Geçirdi

AK Parti Kırşehir Milletvekili Abdullah Çalışkan, bayramı Kırşehir'de hemşerileriyle geçirdi.

Milletvekili Çalışkan, Bayramı Hemşerileriyle Geçirdi
Çalışkan, Kurban Bayramı'nın birinci günü Kırşehir'de resmi bayramlaşma programı ile AK Parti İl Başkanlığının bayramlaşma törenine katıldı. İkinci günü de Ankara'da AK Parti'yi temsilen diğer partilerle bayramlaşma programlarına ve AK Parti genel merkezindeki bayramlaşmaya katılan Çalışkan, Kırşehir'e dönerek, ilçe ve kasabalarda hem AK Parti teşkilat mensuplarıyla hem de muhtar, esnaf ve vatandaşlarla bayramlaştı.
Bayramın diğer günleri Çiçekdağı, Akçakent, Boztepe, Mucur ilçelerini ziyaret eden Çalışkan, gittiği yerlerde esnaf ile vatandaşlarla bayramlaşarak, AK Parti teşkilatlarını ziyaret etti ve teşkilat mensupları ile bayramlaştı.
Ziyaretlerinde esnaflar ve vatandaşların istek ve şikayetlerini dinleyen Çalışkan, bayramda da milleti ile kaynaşarak onlarla huzurlu bir bayram geçirmenin mutluluğunu yaşadı.
Çalışkan, "Milletimizin ayağına gitmek, onlarla sohbet etmek, istek ve taleplerini yerinde dinlemek, onlarla gülüp onlarla meseleleri konuşmak bana ayrı bir mutluluk veriyor. Bayram buna vesile oldu ve vatandaşlarımızla bir araya gelip sohbet etmenin hazzını yaşadım" dedi.