İlker Salman: Hem iyi oynadık hem daha çok istedik

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Antrenörü İlker Salman, Ormanspor karşısında saygı duyulacak bir mücadele örneği sergilediklerini söyledi.

TB2L A Gru

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Antrenörü İlker Salman, Ormanspor karşısında saygı duyulacak bir mücadele örneği sergilediklerini söyledi.

TB2L A Grubu'nda grubunun yenilgisiz lideri Ormanspor'u İstanbul'da mağlup ederek rakibine sezonun ilk yenilgisini tattıran İstanbul Büyükşepir Belediyesi bu sonuçla galibiyet sayısının 4'e çıkarttı.

İstanbul temsilcisinin antrenörü İlker Salman maçtan sonra yaptığı açıklamalarda şunları söyledi;

"Bütün takımımı tebrik ediyorum. Gerçekten bugün saygı duyulacak bir savunma ve mücadele örneği gösterdiler. Hafta boyunca bu maça çok iyi hazırlandığımızı düşünüyorum ve bunun sonucunda hak ettiğimiz güzel bir galibiyet aldık. Ayrıca Ormanspor gerçekten saygı duyulacak bir takım ancak biz onlardan daha çok isteyerek ve daha iyi oynayarak kazandık. Şimdi bu hafta sonunda Pertevniyal ile deplasmanda oynayacağımız maça hazırlanmaya başlıyoruz. Seyir zevki çok iyi olacağına inandığım bir maç olacak".

Genel Menajer Timur Gülseren ise son 2 maçlarında şanssız yenilgiler aldıklarını vurgulayarak, "Ormanspor karşısında oynadığımız oyun, sahaya koyduğumuz mücadele gerçekten çok güzeldi. Şimdi bu maçı unutup önümüzde ki hafta oynayacağımız Pertevniyal maçına hazırlanıyoruz. Bu maçı da kazanıp üst sıralardaki yerimizi korumak istiyoruz." dedi.