İhlas Koleji Yenilgisiz Zirvede

İstanbul genelinde yapılan Yıldız Erkekler Basketbol Turnuvasında B4 grubunda yer alan İhlas Koleji, Ahmet Cömert Spor Salonu'nda oynanan maçta grubun yenilgisiz lideri Bahçeşehir Basketbol'u 51-43 yenerek liderliğe yükseldi

İstanbul genelinde yapılan Yıldız Erkekler Basketbol Turnuvasında B4 grubunda yer alan İhlas Koleji, Ahmet Cömert Spor Salonu'nda oynanan maçta grubun yenilgisiz lideri Bahçeşehir Basketbol'u 51-43 yenerek liderliğe yükseldi.
Mücadeleye çok iyi başlayan İhlas Koleji Yıldız Erkek Basketbol takımı rakibine fazla sayı şansı vermeyerek ilk yarıyı 28-19 önde kapattı. İkinci yarıda da iyi basketbolunu devam ettiren İhlas Koleji bir ara farkı 17 sayıya çıkartarak maçta kontrolü eline aldı. Karşılıklı basketlerle geçen maçın son bölümünde de üstünlüğünü koruyan İhlas Koleji maçı 51-43 kazanmayı başardı.
Karşılaşma boyunca rakibine oranla daha iyi bir görüntü çizen İhlas Koleji'nde Yasin, Batuhan ve Ozan skorer oyunları ile göz doldurdular. Grupta oynadığı üç maçı da kazanan İhlas Koleji Yıldız Erkek Basketbol Takımı'nın antrenörü Tacettin Çıpa amaçlarının gruptaki diğer maçları da kazanarak play off grubuna yenilgisiz lider olarak çıkmak olduğunu söyledi.
Yedi takımın mücadele ettiği Yıldız Erkekler B4 grubunda yenilgisiz tek takım olarak liderliğe yükselen İhlas Koleji Yıldız Erkek Baskebol Takımı bundan önce oynadığı iki karşılaşmada; İstanbul Üniversitesi'ni 84-47, İstanbul Düşler Takımı'nı da 66-56 yenmişti.