Gençlerbirliği, 6 puanlık maçta Sivasspor'u devirmek istiyor.

Gençlerbirliği, hafta sonunda karşılaşacağı Sivasspor'u yenerek rakibinin kendisine yaklaşmasına izin vermek istemiyor.

Spor Toto Süper Lig 14. haft

Gençlerbirliği, hafta sonunda karşılaşacağı Sivasspor'u yenerek rakibinin kendisine yaklaşmasına izin vermek istemiyor.

Spor Toto Süper Lig 14. hafta karşılaşmasında ligin iki sıkıntılı ekibi Gençlerbirliği ile Sivasspor Ankara'da karşılaşacak. Ligde 13. puanla 13. sırada bulunan Gençlerbirliği ile 10 puanla 16. sırada bulunan Sivasspor arasındaki karşılaşma alt sıraları yakından ilgilendiriyor. Sivasspor maçı hazırlıklarına başlayan başkent ekibi 6 puanlık maçta kayıp yaşamak istemiyor.

Hafta sonundaki karşılaşmadan alacağı mağlubiyetle rakibiyle puan puana gelecek olan Kırmızı-siyahlılar, bu bilinçle antrenmanlara başladı. Teknik Direktör Ralf Zumdick yönetiminde yapılan çalışma yaklaşık 2 saat sürdü. Antrenman öncesi oyuncuları ile saha ortasında uzun bir görüşme yapan Zumdick, oyuncularını Sivasspor maçına motive etmeye çalışıyor.

Öte yandan düz koşu ile başlayan antrenman ısınma hareketleri ve koordinasyon çalışması ile devam etti. Daha sonra yapılan 5'e 2 pas çalışmasının ardından yarı sahada oynana maç ile antrenmana sona erdi. Günün tek çalışmasına sakatlığı bulunan Jurri, Serdar, Mahmut ve Aykut katılmazken, Zec, Kulusic ve Mustafa Pektemek ise takımdan ayrı düz koşu yaptı.

Antrenman öncesi soruları yanıtlayan, Bilal ve Murat ise, alt sıralarda mücadele eden iki takımın maçında kazanan taraf olmak istediklerini ifade ettiler. Genç oyuncular kaybetmeleri halinde Sivasspor'un kendilerini yakalayacağını bu nedenle maça en iyi şekilde hazırlanıp sahadan galibiyetle ayrılmak istediklerini söyledi.