Fanatik Sigortacıdan Galatasaray Taraftarına Sigorta İndirimi

Kütahya'nın Simav ilçesinde bir sigortacı, öğretmenlerle Galatasaray taraftarlarına yüzde 10 indirim uygulaması başlattı.

Çalışan veya emekli öğretmenler ile Galatasaray taraftarlarına sigorta işlemlerinde yüzde 10 indirim yaptıklarını belirten Ahmet Pınar, trafik sigortaları için kredi kartına 5, kasko sigortalarına da 12 taksit imkanı sunduklarını söyledi. Pınar, Galatasaraylı taraftarlara geniş bir yelpazede hizmet sunmaktan büyük mutluluk duyduğunu kaydetti. Galatasaray taraftarlarına yaptığı indirimin Türkiye genelinde bir kampanya olduğunu ancak öğretmenler ile ilgili kampanyanın sadece Simav'da kendisinin Pınar
Sigortacılık şirketi tarafından uygulandığını bildirdi.
Çalışan öğretmenlerle emekli öğretmenleri ve Galatasaraylı taraftarları indirimli sigorta kampanyasına davet eden Ahmet Pınar, kampanya süresinin geniş tutulduğunu söyledi. Pınar, "Ben eğitimi ve öğretmenleri çok seviyorum. Kendim öğretmen olmasam da ilkokuldan bu yana öğretmenlerimi hiçbir zaman unutmadım. Kendilerine vefa borcumu bu şekilde ödemek istedim" şeklinde konuştu.