Düzce Valisi Vasip Şahin'in, 24 Kasım Öğretmenler Günü Mesajı

Düzce Valisi Vasip Şahin, "Toplum hayatımızda idealist kişilikleriyle son derece önemli role sahip siz değerli öğretmenlerimize, bu kutsal ve zor görevden dolayı minnet ve şükran duygularımı sunuyorum" dedi

Düzce Valisi Vasip Şahin, "Toplum hayatımızda idealist kişilikleriyle son derece önemli role sahip siz değerli öğretmenlerimize, bu kutsal ve zor görevden dolayı minnet ve şükran duygularımı sunuyorum" dedi.
Vali Vasip Şahin 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla yayınladığı mesajında şunları aktardı, "Değerli öğretmen arkadaşlarım. Bilgiye çok rahat ulaşılan bir çağda yaşıyoruz. Dünyadaki bütün olaylardan aynı anda haberdar oluyor, aynı gündemi paylaşıyor, bilgiyi hızla elde ederken o hızla da tüketiyoruz. Ülkemizin, Dünya Ülkeleri içerisinde hak ettiği yeri alabilmesi için bizlerin de hızlı hareket etmesi bir zorunluluktur. Bu hareketin merkezinde sizler, eğitim kurumlarımız ve çocuklarımız bulunmaktadır. Memleketimizin gerçek sahipleri olan çocuklarımızı; değişmez, şaşmaz evrensel ve milli değerlerle donatarak, iyi insan, iyi vatandaş olmanın verdiği hazzı vicdanlarına yerleştirmek sizlerin emeği ile gerçekleşecektir. Sizler, geleceği devralacak çocukları ve gençleri sevgiyle, fedakarlıkla, eğitimle, bilgiyle ve hayat tecrübesiyle donatarak, anlamlı ve kutsal bir görevi yerine getiriyorsunuz. Toplum hayatımızda idealist kişilikleriyle son derece önemli role sahip siz değerli öğretmenlerimize, bu kutsal ve zor görevden dolayı minnet ve şükran duygularımı sunuyorum. Bütün Öğretmenlerimizin Öğretmenler gününü kutluyor, başarılar diliyorum."