Denizlispor Başkanı Özsoy: Diyarbakırspor mağlubiyeti dünyanın sonu değil, hedefimiz şampiyonluk

Denizlispor Başkanı Mehmet Özsoy, Diyarbakırspor maçında alınan mağlubiyetin dünyanın sonu olmadığını söyledi. Kulüp olarak taraftara her maçı kazanma

Denizlispor Başkanı Mehmet Özsoy, Diyarbakırspor maçında alınan mağlubiyetin dünyanın sonu olmadığını söyledi. Kulüp olarak taraftara her maçı kazanma garantisi vermediklerini ifade eden Özsoy, "Bize göre istemediğimiz bir sonuçtur. Her ne kadar bir yenilgi alınmış olsa bile Denizlispor'un Bank Asya 1. Lig'de lider olduğunu hatırlatırız. Bu yenilgi, herkes için hatalarını görme ve düzeltme şansıdır. Kupada iddiamız devam ediyor ve ligde lider olarak şampiyonluğun en büyük adayı olduğumuzu göstermiş bulunuyoruz." dedi.

Karşılaşmada üstün oynayan, oyunu kontrol eden ve daha çok pozisyon bulan takımın Denizlispor olduğunu söyleyen Özsoy, "Böyle zamanlarda teknik heyet ve futbolcu arkadaşlara sahip çıkmamız lazım. Taraftarlarımıza desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Çok istediğimiz galibiyeti hediye edemediğimiz için üzgünüz. Bu dakikadan sonra Diyarbakırspor maçı bizim için geride kalmıştır. Camia olarak Karşıyaka maçına odaklanmış durumdayız." şeklinde konuştu. Hedeflerinin Karşıyaka'yı deplasmanda yenerek yollarına devam etmek olduğunu belirten Mehmet Özsoy "Denizlispor, Bank Asya 1. Lig ve Ziraat Türkiye Kupası'nda hedefleri olan bir kulüptür. Bu hedeflere ulaşmak için elimizden geleni yapacağız. Yeşil-Siyahlı renklere gönül veren taraftarlarımız, bize inanıp destek olsun yeter." dedi.