Beşiktaş'tan 1 puan koparan Konyaspor 'da moraller yerinde

Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında İstanbul İnönü Stadında Beşiktaş'a konuk olan Konyaspor'da alınan 1 puanın sevinci yaşanıyor. Konyaspor, siyah -

Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında İstanbul İnönü Stadında Beşiktaş'a konuk olan Konyaspor'da alınan 1 puanın sevinci yaşanıyor. Konyaspor, siyah - beyazlı takımdan kopardığı 1 puanın moraliyle Kasımpaşa maçına hazırlanıyor. Konyaspor Başkanı Bahattin Karapınar, Beşiktaş gibi büyük bir takımdan puan aldıkları için mutlu olduklarını söyledi.

Ligin başından itibaren istediği sonucu alamayan Süper Lig'e yükseldikten sonra bir türlü istediği puanları alamayan yeşil - beyazlılarda yüzler gülüyor. Konyaspor Başkanı Bahattin Karapınar, bir önceki hafta Kayserispor karşısında kaybedilen puanın kendilerini üzdüğünü, ancak Beşiktaş gibi büyük bir takımdan 1 puan dahi almış olmamın takımı olumlu etkilediğini söyledi.

Önümüzdeki hafta oynayacakları Kasımpaşa maçını kazanmak istediklerini de belirten Karapınar, "Aldığımız 1 puan takımın moral ve motivasyonu açısından önemli. Ligdeki yerimiz açısından önemli. İlk yarı sonuna kadar geride kalan 4 maçımız var. Bu maçlar öncesi bizlere moral verdi. İçerde üst üste iki maçımız var. Onları galibiyetle tamamlamak isityoruz. Puan kaybetmeden ayrılırsak lig sonunda hiç bir tehlike yaşamayız. Siyah - beyazlı ekipten alınan puanı Kasımpaşa karşısında kendi evimizde galibiyetlerle taçlandırmamız lazım. Kasımpaşa maçını da kazanıp yolumuza devam etmek istiyoruz." ifadelerini kullandı.

Beşiktaş'a iki gol atan Peter Grajciar, hak ettikleri ve kendiler için çok önemli olan 1 puan aldıklarını söyledi. Takım olarak iyi mücadele ettiklerini anlatan Grajciar, "Sonuçta burada çok önemli bir deplasmandan 1 puan aldık. Sıralamadaki yerimize baktığımızda 1 puan bile bizim için çok önemli. Bir an önce alt sıralardan kurtulma adına bu puana çok ihtiyacımız vardı. Mutluyuz. Artık kendi sahamızda oynayacağımız kritik maçlara bakacağız. Kasımpaşa ve Gençlerbirliği karşılaşmalarından alacağımız galibiyetlerle ilk devrenin kalan iki maçına daha bir moralli ve güvenli çıkmak istiyoruz." dedi.

Serkan Şahin ise artık bir seri yakalamak istediklerini, bunun için de iç sahada oynayacakları Kasımpaşa ve Gençlerbirliği maçlarının önemli olduğunu kaydetti. Serkan Şahin, şöyle konuştu;

"Beşiktaş gibi bir takımdan alınan 1 puana kötü günlerin geride kalması adına bir haberci olduğu için seviniyoruz. Haftalardır iyi oynamamıza rağmen bunu bir türlü sonuca yansıtamıyorduk. Kasımpaşa ve Gençlerbirliği maçları bizim adımıza büyük önem taşıyor. O iki maçtan da galibiyetle ayrılarak hak etmediğimiz alt sıralardan ve tehlikeli bölgeden uzaklaşmak istiyoruz."