Halka Arz Seferberliği Bursa Zirvesi Başlıyor

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB), İstanbul Menkul Kıymetler Borsası (İMKB), Türkiye Sermaye Piyasası Aracı Kuruluşları Birliği (TSPAKB) ve Bursa Ticaret ve Sanayi Odası'nın (BTSO) işbirliğiyle düzenlenen 'Halka Arz Seferberliği Bursa Zirvesi' 23 Kasım Salı günü başlıyor

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB), İstanbul Menkul Kıymetler Borsası (İMKB), Türkiye Sermaye Piyasası Aracı Kuruluşları Birliği (TSPAKB) ve Bursa Ticaret ve Sanayi Odası'nın (BTSO) işbirliğiyle düzenlenen 'Halka Arz Seferberliği Bursa Zirvesi' 23 Kasım Salı günü başlıyor.
Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi Osmangazi Salonu'nda yapılacak olan ve 1,5 gün sürecek Halka Arz Seferberliği Bursa Zirvesi, BTSO'ya kayıtlı şirketlerin üst düzey yöneticilerini halka arz sürecinin tüm aşamalarında görev alan uzmanlar ve kurumlarla biraraya getirecek. Zirveye BTSO'ya kayıtlı şirketlerin yanı sıra aracı kuruluşlar, bağımsız denetim şirketleri, özel sermaye fonları, kurumsal yatırımcılar, danışman şirketler, hukuk firmaları gibi halka arz sürecinde yer alan kurum ve kuruluşlar davet edildi.
Katılımcılar, zirve çerçevesinde gerçekleştirilecek oturumlarda, özellikle aile şirketlerinde halka arzın önemi ve halka arz sürecine ilişkin yol haritası konusunda bilgilenme imkanı buldu. Aynı zamanda aracı kuruluşlar, bağımsız denetim şirketleri, hukuk firmaları, kurumsal yatırımcılar ve sektörel derneklerin açacakları tanıtım standlarında, yetkililerle birebir görüşme fırsatına sahip olacaklar. SPK - TOBB - İMKB - TSPAKB arasında imzalanan işbirliği protokolü çerçevesinde şirketleri halka arz yoluyla fon temini ve finansman sağlamaları konusunda bilgilendirmek ve bilinçlendirmek üzere, 2010 yılında Halka Arz Seferberliği İstanbul Zirvesi ile Konya, Düzce, Samsun ve Kocaeli'deki tanıtım toplantılarının ardından düzenlenecek olan "Halka Arz Seferberliği Bursa Zirvesi'nin yoğun ilgi görmesi bekleniyor.
Zirve hakkında detaylı bilgiye www.halkaarzseferberligi.com adresinden ulaşılarak, online kayıt yapılabilir.