Bursaspor, Valencia maçı hazırlıklarına başladı

Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında deplasmanda Manisaspor'u 2 golle devirip tarataftarına bayram hediyesi veren Bursaspor, gözünü Valencia maçına ç

Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında deplasmanda Manisaspor'u 2 golle devirip tarataftarına bayram hediyesi veren Bursaspor, gözünü Valencia maçına çevirdi. UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu'nda çarşamba günü deplasmanda İspanya'nın Valencia takımı ile karşılaşacak olan Yeşil-beyazlılardatek hedef, iyi oyun, skor ve puanla dönmek.

Bursaspor Özlüce Tesisleri'nde Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam nezaretinde bu akşam üzeri yapılan antrenman yaklaşık 1.5 saat sürdü. Isınma koşularıyla başlayan antrenman, istasyon çalışması ile devam etti. Antrenman sırasında oldukça neşeli oldukları gözlenen futbolcular, lider Trabzonspor'un Eskişehirspor ile oynanan maçın sonucunu birbirlerine sorup öğrenmeye çalıştıkları görüldü.

İdmana Manisaspor karşılaşmasında aldığı darbeye bağlı olarak adalesinde sertleşmke olan Ozan İpek katılmazken, Sercan Yıldırım takımdan ayrı çalıştı. Antalyaspor maçında kafa travması geçiren Ali Tandoğan ise takımdan ayrı olarak düz koşu yaptı. Bursaspor, yarın yapacağı antrenman ile Valencia maçı hazırlıklarını sürdürecek.

-ALİ TOPA KAFA VURSANA-

Valencia maçı hazırlıklarına başlayan Bursaspor'da neşe hakim. Manisaspor maçından sonra ara vermene Valencia maçı hazırlıklarına başlayan Bursaspor'da antrenmanın neşe kaynaklarından biri de Ali Tandoğan oldu. Antalyaspor maçında kafa travması geçirdikten sonra ameliyat olan, ardından bir süre hastanede kaldıktan sonra çalışmalara başlayan Bursaspor'un başarılı sağ bek oyuncusu Ali Tandoğan, antrenmanın neşe kaynaklarından oldu.

Antrenmanda topla çalışan takım arkadaşları başından ameliyat olan Ali Tandoğan'a kafa topu atarak, "'Ali şu topa kafa vudsana', 'al Ali kafa topu'" şeklinde söylemeleri antrenmanda gülüşmeler neden oldu. Ali Tandoğan ise bu topları eli ile tutup ayakla vurarak buna gülümseme ile karşılık verdi. Ayrıca Ali Tandoğan'ın toplu çalışmada kendisine doğru gelen topun kafasına değeceği korkusu ile eğilip kendini korumas, henüz toplu çalışmalar için çok erken olduğu yorumlarına neden oldu.